VYSOČANY - VILÉMOVICE 1:0 (1:0)

25.06.2015 21:27

Poslední kolo okresního přeboru jsme v sobotu 20.6.zajížděli do Vysočan a situace byla následující ,že kdybychom získali bod ,postoupili bychom do 1. B. třídy,ale před námi byl zdatný soupeř...

         Zápas začali lépe domácí a od prvních minut se do nás pustili a hned ve 4 minutě domácí zahrávali už několikátý roh a na něj nejvýše vyskočil domácí stoper Hejč a hlavou poslal domácí do vedení 1:0.Vysočany nás přitiskly k pokutovému území a jejich hráči vytvářeli nebezpečné situace,kterým jsme se horko těžko bránili a náš brankář Kyzlink nejednou musel předvést své umění.Běžela minuta 20 a z dálky to zkusil svoji pověstnou střelou Maroši,ale bohužel jeho pokus orazítkoval tyč.Dobrou příležitost měl také Eliáš ,kterému míč do šance přistrčil Pernica ,mířil však těsně mimo.Po těchto akcích se do nás domácí zase pustili a nedali nám ani píď zadarmo a my jen těžko hledali skulinu, jak dát kýžený gól a srovnat stav .Poločas tedy skončil pro nás jednogólovým mankem.
                          Druhá půle začala opět lépe pro domácí a po našem zaváhání řítil do šance útočník Slouka,mířil však nad.Domácí pořád pokračovali v aktivitě a skoro do žádné šance nás nepustili.V minutě 55.dokonce orazítkovali břevno.Na naše hráče jako by dolehla tíha okamžiku a nedařilo se jim tak jak si asi představovali a naopak hráči Vysočan hráli uvolněně a na jejich hře to bylo vidět.Ve druhé půli jsme si vytvořili snad jen jedinou šanci a to bylo ke vstřelení branky málo.Před koncem zápasu měl šanci ještě domácí Torda, mířil však mimo.Závěrečný hvizd rozhodčího určil to ,že se nám postup nezdařil,ale když shrneme celou sezonu tak jsme dosáhli historicky nejlepšího umístění a za to patří hráčům dík.   
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Kučera Martin,Školař Ondřej,Fiala Jiří,Vašíček Luboš - Eliáš Lumír "K",Maroši Jan,Duchovný Robin,Korytář Jan - Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 51.minuta Urbánek Marek za Jana Korytáře
                84.minuta Kašpárek Michal za Jana Marošiho
ŽK: 38.minuta Korytář Jan (faul)
      58.minuta Vašíček  Luboš(faul)