VILÉMOVICE - OLOMUČANY 2:2 (2:2)

26.05.2015 21:45

V neděli 24. jsme  v další kole hostili Olomučany a očekávali těžký zápas ,protože Olomučany v minulém kole porazili silné Jedovnice a tím nám poslali svou vizitku.

      Úvod zápasu nám vyšel výborně a už ve 4 .minutě byl v pokutovém území faulován Korytář a z nařízené penalty nás poslal Maroši do vedení 1:0.Bohužel musel po faulu z utkání odstoupit Korytář , což byla velká ztráta pro naši ofenzivu.Běžela minuta 16 a hosté zahrávali přímý kop a po centru hosté střelou zblízka srovnali 1:1.V minutě 20 pálil těsně mimo Kučera.Po vyrovnání jsme se nevzdávali a snažili se utkání ztrhnout na svou stranu.Běžela minuta 35.Pernica vybojoval míč ,přihrál Eliášovi ,který si obhodil brankáře a střelou k tyči dal na 2:1.V minutě 39. Eliáš přesnou přihrávkou našel Kučeru ,ale jeho technická střela šla opět těsně vedle.Minutu před koncem první půle ,jsme zaváhali vzadu a požár hasil až Kyzlink a byla z toho penalta,kterou hosté srovnali 2:2. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.
         Začátek druhého byl vyrovnaný a z přibývající časem jsme získávali převahu,V minutě 56 po centru Marošiho ,pálil nad Pernica .Z přímého kopu to zkoušeli jak Vorlický tak Fiala ,ale neuspěli.V minutě 73 napřáhl z dálky Školař ,jeho tvrdou střelu však vyrazil parádním zákrokem hostující brankář.Nejblíže gólu jsme měli v minutě 83.Vorlický si povodil dva obránce  a technickou střelou trefil tyč ,odražený míč se dostal k Eliášovi ,který v těžké pozici poslal míč nad.V poslední minutě zahrával přímý kop Vorlický ,ale pálil nad.Hosté  v druhé půli mysleli spíše na defenzivu a ta slavila úspěch v podobě smírného výsledku.
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Fiala Jiří,Školař Ondřej,Urbánek Marek - Maroši Jan -Eliáš Lumír "K",Duchovný Robin,Kučera Martin,Korytář Jan-Vorlický Jiří, Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 10.minuta Stupka Jakub za Jana Korytáře.
ŽK :25.minuta Školař Ondřej  (faul)
      44.minuta Kyzlink Jakub (faul)