VILÉMOVICE - VYSOČANY/ŠOŠŮVKA 1:4 (0:3)

29.10.2019 06:29

Poslední říjnovou neděli 27.10.2019 jsme v domácím prostředí změřili síly v derby utkání se složeným týmem Vysočany - Šošůvka "A". I když jsme očekávali těžký zápas, tak jsme se chtěli doma rozloučit vítězstvím. 

Úvod zápasu byl velmi neuspořádaný a ani jedno mužstvo si nedokázalo vytvořit nějakou vyloženou příležitost ke vstřelení branky. V první nebezpečné akci se objevili hosté, ale Svoboda střílel nad naši branku. My jsme zahrozili přímým kopem Siegla, jeho střela šla ale těsně mimo branku hostů. O chvíli později, po centru Azbayara, střílel nad branku Randula. Hosté odpověděli  akcí Sehnala s Hejčem, ale také bez gólového efektu. Ve 20. minutě unikl po levé straně hřiště Knödl, na jeho centr si naskočil Hejč, ale jeho hlavičku zlikvidoval pohotovým zákrokem brankář Veselý. Střelou to po přihrávce Skoupého zkoušel Heger, ale jeho pokus šel vedle branky hostů. Běžela 28. minuta, když se míč dostal přes houštinu těl až ke zcela volnému Hejčovi, který  přesnou přihrávkou našel Krátkého, ten dorazil míč do naší branky a otevřel skóre zápasu 0:1. My jsme se snažili o vyrovnání, ale chyběla nám přesná přihrávka i pohyb. Ve 40. minutě unikl po pravé straně Hejč, jeho centr si zpracoval Sehnal, našel Krátkého, který přízemní střelou ke vzdálenější tyči zvýšil na 0:2. O minutu později, po naší chybě v rozehrávce, získal míč Knödl, unikl s míčem po levé straně hřiště, přihrávkou našel Krátkého, který ještě našel Sehnala, ten dorazil míč do naší odkryté branky a bylo to už 0:3. V samotném závěru se pokusil snížit stav Skoupý po centru Azbayara, ale brankář míč vyrazil do bezpečí. Po první půli jsme tedy prohrávali o tři branky. 

Druhý poločas jsme chtěli zvrátit nepříznivý vývoj zápasu, což se nám povedlo v 50. minutě, když se z přímého kopu trefil skákavou střelou Siegl a snížil na 1:3. Hosté se ale nevzdávali a dál nás ohrožovali svými nebezpečnými výpady. My jsme zase odpověděli přímým kopem Siegla, jeho střela byla zblokována a odražený míč poslal Randula nad branku. V 65. minutě  po naší ruce hosté zahrávali přímý kop, míč si postavil Bezděk a parádní střelou vymetl levý horní roh naší branky a zvýšil náskok hostů už na 1:4. Běžela 70. Minuta, po přiklepnutí Jarůška střílel Valnoha, jeho střela, ale k naší smůle pouze orazítkovala nejprve jednu tyč, pak druhou, od ní se míč odrazil do hřiště, kde ho hosté odkopli do bezpečí. Z přímého kopu to po té zkoušel Kasálek, ale jeho pokus brankář hostů chytil. Závěr zápasu se nesl v naší snaze o snížení stavu, ale nedokázali jsme si vytvořit příležitost ke vstřelení branky, zatímco hosté, zejména Hejč, Sehnal a Knödl nám svými akcemi nadělali mnoho starostí. Závěr zápasu si hosté již pohlídali  a zaslouženě vyhráli.

SESTAVA: Veselý Zdeněk - Duchovný Robin, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Urbánek Filip (46. min. Jarůšek Tomáš), Valnoha Zdeněk, Azbayar Azzaya, Randula Radek, Heger Tomáš, Kasálek Martin, Skoupý Michal.

            PŘIPRAVEN: Němec Kamil.