VILÉMOVICE - SLOUP 2:1 (1:1)

14.05.2015 01:17

Po vítězství poháru nás čekali další boje v okresním přeboru a my hostili v neděli 10.5. mužstvo Sloupu,se kterým v poslední době hrajeme velmi vyrovnané zápasy.

          Úvod utkání byl doslova šokující a hned v minutě 1.jsme vlastním zaváháním nabídli hostům šanci a oni ji bezezbytku využili,když se přízemní střelou z hranice pokutového území trefil Filouš 0:1. O chvíli později znovu střela hostů,ale brankář Kyzlink byl naštěstí na místě.My jsme se snažili o vyrovnání,ale postrádali jsme potřebnou lehkost  a nápaditost z předchozích utkání.Kombinace se  nám také příliš nedařila a tak jsme prověřovali pozornost hostujícího brankáře spíše z dálky.V minutě 25.to z dálky zkoušel po přihrávce Fialy Duchovný,jenže mířil nad.Běžela minuta 28 ,přímý kop zahrával Korytář a jeho parádní střelu, taktéž skvělým zákrokem vyrazil hostující brankář.V minutě 33. jsme měli opět možnost zahrávat přímý kop,míč si postavil Maroši a parádní střelou do šibenice srovnal 1:1.V dalších minutách první půle se již nic mimořádného nestalo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.
         Druhý poločas jsme se snažili zlepšit hru dostat soupeře pod tlak a zvrátit utkání ve svůj prospěch.ale moc se nám to nedařilo.Hosté nás zase zlobili z protiútoků.V minutě 70 se nám povedla dobrá kombinační akce ,Maroši vysunul Vorlického,ten dal na Eliáše ,který našel Korytáře ,jenže gólman  hostů byl na místě.Po této akci nás hosté mohli potrestat ,ale gólman  Kyzlink nejprve za přispění tyče zneškodnil dorážku zblízka a o chvíli později běžel na Kyzlinka osamocený útočník hostů,naštěstí ho náš brankář vychytal.Utkání rozhodla 81.minuta když Eliáš přiklepl  Marošimu ,který přesnou střelou k tyči zajistil našemu týmu vedení.V minutě 86.mohl naše vedení navýšit Pernica ,ale dobrou přihrávku Vorlického v gól nepřetavil,ale i tak jsme si připsali další vítězství.
SESTAVA :Kyzlink Jakub -Stupka Jakub,Fiala Jiří,Školař Ondřej,Urbánek Marek-Maroši Jan-Eliáš Lumír "K",Kučera Martin,Duchovný Robin,Korytář Jan-Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:49.minuta Vorlický Jiří za Marka Urbánka.
                89.minuta Vašíček Luboš za Jana Korytáře.
ŽK :66.minuta Kučera Martin (faul)