VILÉMOVICE - RUDICE 7:0 (3:0)

09.06.2015 05:37

Branky:3 Vorlický,2 Kučera Martin,Eliáš,Pernica.

      V neděli 7.6.pokračoval okresní přebor dalšími zápasy a my hostili tým Rudice a chtěli jsme jim oplatit podzimní vysokou porážku.Zároveň jsme se chtěli rozloučit s domácími diváky vítězstvím.

       Začátek zápasu nám vyšel parádně a hned ve 4.minutě Duchovný vysunul Vorlického,jeho střelu brankář vyrazil a Eliáš do prázdné branky otevřel  skóre 1:0.Běžela minuta 12. a Eliáš přesně našel Vorlického a ten nadvakrát překonal gólmana hostí a zvýšil na 2:0 V minutě 21. se na pravé straně uvolnil  Vorlický , na jeho centr si naskočil Kučera a přesnou hlavičkou pod břevno upravil skóre už na 3:0.Běžela minuta 28. a hostující Konečný z přímého kopu střílel těsně nad.Do konce poločasu jsme pokračovali v útočném fotbalu a přicházeli i šance ,ale k naší smůle jsme je nedotáhli do gólového efektu.
     Po změně stran jme nenechali nikoho na pochybách kdo je pánem na hřišti a hned v minutě 52. vysunul Maroši Vorlického ,který podél brankáře dal na 4:0.Běžela minuta 67. a Vorlický přihrál před pokutovým územím Kučerovi ,který nadvakrát překonal brankáře hostí a bylo to už 5:0.V minutě 78.si Vorlický pohrál z obranou hostí i brankářem  a do prázdné branky zvýšil na 6:0.Konečný gólový účet zápasu stanovil v minutě 86 po přesné přihrávce Vorlického Pernica na 7:0.Naši hráči soupeře nepustili k ničemu a zaslouženě vyhráli.
SESTAVA :Kyzlink Jakub- Vašíček Luboš,Fiala Jiří,Školař Ondřej,Urbánek Marek - Eliáš Lumír"K",Maroši Jan,Duchovný Robin,Kučera Martin-Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:51.minuta Korytář Jan za Marka Urbánka
               56.minuta Stupka Jakub za Jana Marošiho