VILÉMOVICE - RÁJEC JESTŘEBÍ 10:0 (4:0)

10.09.2018 11:32

                              

 

                       V neděli 9.9.2018 nás v dalším  domácím utkání čekal tradiční účastník krajských soutěží a to tým Rájce- Jestřebí, se kterým se nám  v našem asi nejlepším zápase jarní části minulé sezony podařilo vyhrát,  a tak jsme byli zvědaví jak se nám bude dařit v dnešním utkání.

                          Úvod  zápasu patřil nám a my si vytvářeli dobrou kombinační hrou šance, a také jsme měli možnost zahrávat řadu standartních situací. V minutě 14. pálil nebezpečně Azbayar, ale gólman hostů míč vyrazil na roh, který zahrával Siegl. Míč se dostal po několika odrazech k Marku Pernicovi, který ho hlavou  přihrál Kučerovi a ten pohotovou střelou otevřel skóre zápasu. Běžela minuta 20. a Heger se dostal s míčem do pokutového území hostů, přiklepl Azbayarovi a ten dal z první na Opletala, který střelou k tyči zvýšil na 2:0. O chvíli později, po akci Kučery a Kuropaty, střílel  Azbayar. Gólman hostů míč však vyrazil na roh. V minutě 35. se dostal ke hře na levé straně hřiště Azbayar, přihrávkou našel Hegera, jenž udělal obránci kličku a střelou podél brankáře dal už na 3:0. O čtyři minuty později Kasálek vyslal do úniku Kuropatu, ten byl těsně před pokutovým územím faulován. Následoval přímý kop, ke kterému se postavil Siegl a  technickou střelou k tyči navýšil náš náskok už na 4:0. V samotném závěru poločasu ještě nebezpečně pálil Kuropata, ale brankář hostů jeho střelu vyrazil na roh. V první půli jsme soupeře jasně převýšili a zaslouženě vedli.

                    Druhá půle začala akcí hostů, ale Kyzlink byl v dobré pozici a střelu z úhlu vyrazil na roh. V minutě 49. se po akci Opletala na levé straně dostal k míči Heger, přesnou střelou překonal brankáře hostů a zvýšil skóre už na 5:0. Hosté ještě jednou zahrozili, ale jejich střelu nadvakrát zlikvidoval Kyzlink. Běžela minuta 59. v níž Lukáš Pernica vyslal do úniku Kuropatu, který míč posunul pod sebe na nabíhajícího Jarůška a ten zblízka zvýšil na 6:0. V minutě 64. si na Sieglův  dlouhý nákop za obranu naběhl Kuropata, který přeloboval brankáře hostů a upravil stav na 7:0. O čtyři minuty později byl v pokutovém území hostů faulován Kuropata  z čehož byla penalta, kterou proměnil Opletal a dal už na 8:0. Naše akce dál pokračovaly a šance měli Opletal, Heger, Lukáš Pernica, Kasálek a Kuropata. Ten dokonce pálil do tyče hostující branky. Běžela minuta 84. a Urbánek po akci na levé straně hřiště našel přihrávkou Jarůška, který dal z blízka už na nevídaných 9:0. V minutě 88. se po rohovém kopu  a zblokované střele Hegera dostal k zakončení Marek Pernica, který upravil na konečných 10:0. Soupeře jsme jasně přehráli, což jsme vyjádřili v rekordním málo vídaným počtem branek a zaslouženě jsme vyhráli.

 

 

SESTAVA : Kyzlink Jakub -  Pernica Marek, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin (kterého vystřídal v 64. Minutě Urbánek Filip) - Kučera Martin (kterého vystřídal v 50. minutě Pernica Lukáš), Opletal Petr, Kasálek Martin, Heger Tomáš, Azbayar Azzaya (kterého vystřídal v 50. minutě Jarůšek Tomáš), Kuropata Radomír.

 

 

PŘIPRAVEN : Široký Branislav