VILÉMOVICE - PODOLÍ U BRNA 2:1 (1:0)

01.05.2018 15:28
 V  neděli 29.4. jsme hostili na našem hřišti tým Podolí,kterému jsme měli co vracet ,když jsme u nich na podzim ztratili dobře rozehrané utkání.
                               Začátek utkání lépe vyšel nám a v dobré šanci se v minutě 8.objevil Martin Kučera ,ale jeho střelu vykopli hostující hráči z odkryté branky na roh,jeho rozehrání si vzal na starost Švihálek, míč ještě přizvedl Pernica a do branky ho dopravil pohotově Randula 1:0. Rychlá branka nás povzbudila a chtěli jsme přidat další,ale do velkých šancí jsme se nemohli dostat a tak jsme  hrozili především ze standardních situací ,ale ani to nevedlo ke kýženému efektu.Hosté se připomněli šancí Cíchy,ale jeho prudká střela z úhlu mířila mimo branku.Ke konci první půle se prokličkoval do pokutového území hostů Pernica ,ale jeho přihrávku vystihl brankář hostů.Stejně dopadl i Švihálek ,který přízemní střelou také neuspěl.První půle skončila naším těsným vedením.
                  Druhá půle začala šancemi na obou stranách,střela hostů šla těsně nad.O chvíli později  se uvolnil Švihálek,ale jeho střelu vytěsnil brankář mimo tyče.Běžela minuta 60 a hostujícího Knapa vychytal super zákrokem Kyzlink.My jsme odpověděli akcí Švihálka ,který přihrál Křižákovi ,ale s jeho střelou si poradil brankář.V minutě 70 jsme zahrávali nepřímý volný kop uvnitř pokutového území hostů ,Kasálek přihrál Křižákovi ,ale jeho střelu zablokovali obránci.Domácí se  dočkali v minutě 76. po přímém kopu,když odražený míč vrátil do naší branky Lazar a srovnal na 1:1.O pět minut později měli hosté 100% šanci ,ale  hostující Musil přestřelil naši odkrytou branku.Štěstí se přiklonilo na naši stranu v minutě 88.když po rohu Švihálka a nasledném  závaru dorazil míč do branky Randula a strhl vítězství na naši stranu 2:1.Dnes jsme nebyli lepším mužstvem,ale měli jsme více štěstí a připsali si tři body.No a i takový někdy bývá fotbal.
 
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Pernica Marek,Kasálek Martin,Maška Josef "K",Duchovný Robin -Kučera Martin,Randula Radek,Opletal Petr,Kučera Lukáš - Křižák Libor,Švihálek Martin.
 
STŘÍDÁNÍ:46.minuta Vašíček Luboš za Lukáše Kučeru
                    90.minuta Azbayar Azzaya za Radka Randulu.
 
ŽK :53.minuta Kasálek Martin (faul)
       62.minuta Švihálek Martin (protesty).