VILÉMOVICE - MEDLÁNKY 1:2 (0:2)

09.08.2015 18:05

Ve středu 29.7 jsme vstoupili do nové sezony ,ve které budeme hrát krajskou soutěž a tak jsme se utkali v prvním kole krajského poháru s týmem Medlánek.

          Úvod zápasu se nám nevydařili a už ve 2.minutě hostující Šudoma napřáhl z hranice šestnáctky a střelou pod břevno otevřel skóre utkání 0:1.My jsme odpověděli střelou Grosse ,která mířila těsně mimo.V minutě 20 se na pravé straně hezky uvolnil Kašpárek,přesně přihrál Grossovi ,ale jeho střelu gólman hostů zlikvidoval. Hosté se také objevili v šancích,ale naštěstí se gólově neprosadili.Běžela minuta 29.a po centru a odraženém míči se k hlavičce dostal Filip Urbánek,ale neuspěl.V minutě 30 byl v pokutovém území faulován Gross,ale  nařízenou  penaltu Duchovný neproměnil.Běžela minuta 34. a hosté po hezké akci na jejímž konci byl opět Šudoma zvýšili na 0:2.
             Na začátku druhé půle se nám podařilo dopravit míč do branky,jmenovitě Filip Urbánek,ale nebyl uznán pro ofsajd.Hosté postupně v druhé půli byly aktivnější a nám jako by chyběl  moment překvapení,finální přihrávka a důraz v soubojích.přesto se nám podařilo snížit stav.V minutě 76. Kašpárek přesně přihrál Stupkovi ,který střelou k tyči snížil na 1:2 a dal náš první gól v krajských soutěžích.Myslím ,že jsme přes nějaké nedostatky v první zkoušce obstáli a nemuseli bychom se v I.B třídě ztratit.
SESTAVA:Urbánek Jiří - Kopřiva František,Korytář Jan,Fiala Jiří,Urbánek Marek - Eliáš Lumír "K",Kučera Martin,Duchovný Robin,Urbánek Filip - Kašpárek Michal,Gross Miroslav.
STŘÍDÁNÍ :56.minuta Stupka Jakub za Filipa Urbánka.