VILÉMOVICE - KŘENOVICE 8:1 (4:1)

06.05.2019 18:22

V neděli 5.5.2019 jsme na domácím hřišti přivítali tým Křenovic, se kterým jsme na podzim na jejich půdě remizovali, a tak jsme je doma chtěli porazit.

Začátek nám vyšel parádně a hned od prvních minut jsme se tlačili do šancí. V té první větší se objevil Kuropata, který se prokličkoval do pokutového území, ale jeho střelu brankář hostů vyrazil. Kasálek vyslal do šance Jarůška, jeho střela šla ale těsně mimo. Běžela 12. minuta,  Maška vybídl do úniku Skoupého, ten uplatnil svou rychlost a důraz, probojoval se až do šestnáctky hostů a přesnou střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre zápasu - 1 : 0. Vzápětí v dobré pozici pálil Kuropata nad branku. Ve 14. minutě jsme po pěkné kombinační akci rozebrali obranu soupeře a po přihrávce Skoupého dorazil míč do branky Heger a zvýšil na 2:0. V další šanci se po přímém kopu Siegla objevil Jarůšek, hlavou však mířil těsně vedle branky. Krásnou kombinační akci předvedla trojice Skoupý, Kuropata a Jarůšek, bohužel jeho střelu brankář hostů zlikvidoval. Ve 27. minutě po levém křídle unikl Opletal, který přesnou přihrávkou našel Martina Kučeru a ten tvrdou střelou k tyči navýšil stav už na 3:0. Ke slovu se dostali také hosté, ale jejich střela šla nad branku. Běžela 37. minuta, když se po našem drobném zaváhání ve středu pole dostali k míči hosté a Paleček přesnou střelou k tyči snížil na 3:1. Ve 43. minutě Kuropata utekl po pravém křídle a přesnou přihrávkou našel Jarůška, který pohotově doklepl míč za záda hostujícího brankáře 4:1. V samotném závěru mohli skórovat Randula i Opletal, ale jejich střely již stav nezměnili. I přes to jsme na tom po první půli byli nad míru dobře.

Ve druhé půli jsme opět přitlačili soupeře a dobrou kombinační hrou jsme chtěli přidat další góly. Skoupý se uvolnil na pravé straně hřiště, našel Hegera, ale ten pálil nad branku hostů. V 63. minutě Duchovný dal přesnou přihrávku do běhu Kuropatovi, který se zbavil obránců a přesnou střelou navýšil už na  5:1. O minutu později Opletal našel Jarůška, který propálil brankáře hostů a dal už na 6:1. V další šanci si na roh Siegla naběhl Maška, ale hlavou brankáře hostů nepřekonal. O chvíli později Jarůšek vybídl pohotovou přihrávkou ke skórování Grosse, ale ten mířil těsně nad branku. Hosté se do výraznější šance nedostali, zkoušeli to střelami z dálky, ale bez úspěchu. V 78. minutě Kuropata našel Hegera, který přesně zakončil  a navýšil už na 7 :1. V poslední minutě pro změnu Heger přiklepl Kuropatovi a ten přesnou střelou k tyči dal na konečných 8:1. V zápase  jsme jasně dominovali, soupeře přehráli, předvedli krásné fotbalové akce, vyjádřili to i málo vídaným rozdílem gólů a připsali si další důležité vítězství.

 

SESTAVA: Kyzlink Jakub, Randula  Radek  (63. min. Azbayar Azzaya), Siegl Patrik, Maška Josef "K", Duchovný Robin (71. min Urbánek Filip), Kuropata Radomír, Opletal Petr (80. min. Vašíček Luboš), Kasálek Martin (18. min. Kučera Martin), Heger Tomáš, Skoupý Michal (55. min. Gross Miroslav), Jarůšek Tomáš.