VILÉMOVICE B - SKALICE B 4:3 (1:0)

16.04.2018 22:04

    Zdravím všechny fotbalové příznivce.

    V pátek 13 .4. odehrálo naše B mužstvo druhé mistrovské utkání na domácím hřišti, kde jsme přivitali hráče ze Skalice B .
    Na utkání mě přišlo hodně hráčů a po domluvě z p.Gregrem si přišli zahrát i někteří hráči z mužstva A a tak základní jedenáctka vypadala následovně.
    Brankař: Farlik Michal
    Obrana:Vašiček L.,Kvasnovský P.,Kučera R.,Sedlák O.
    Zaloha: Finďik Š.,Fiala R,.Kučera M,.Lebiš.
    Utok: Nejzchleb M. a Korytář J.
Zápas jsme začali lépe a měli jsme vic balón na kopačkách a na soupeřoveho brankáře jsme střileli z větší dálky , co při jeho výšce 2 metrů nebylo problém ty střeli posbirat a když jsme se dostali do ňake  vyložené šance,tak jsme klasicky selhali, viz Kučera M,Lebiš a nebo Korytář.
I soupeř se osmělil, a ve 30 minutě z levé strany vystřelil, na naši branku,ale brankář Farlik šanci vychytal a za pět minut musel znovu zakročit když z 25 metrů vystřelil hostující útočník na naší branku a Farlik musel střelu vyrazit nad branku.Bližil se konec prvního poločasu,kdy jsme poprvé udeřili a to ve 41 minutě po závaru v hostujicím vápně,náš nový hráč ,Štefan Finďik vstřelil první gól a tak jsme první poločas  vyhráli 1:0.
     Do druhé poločasu jsme poslal Kučeru Lukáše na hřiště za Kučeru Martina. Druhý poločas začal náš soupeř aktivně a zatlačil nás na naši polovinu,ale bez žádných gólových šancí . V 55 minutě jsem střídal dalšiho hrače a ze hřiště šel Sedlák O. a misto něho nastoupil Šebela M . I my jsme zahrozily  z brejku a jeden z nich proměnil Honza Korytář v 56 minutě a vedli jsme 2:0. Uběhlo 12 minut a z nenápadne akce zvyšil střidajici hráč Kučera Lukáš na 3:0. Potom to stavu jsem vystřidal v 60 minutě jsem poslal na hřiště Ondru Kučeru za Finďaka a v 69 minutě jsem tam dal Kyzlinka za Nejzchleba .Potom to vystřidáni si všichni hrači mysleli že v 68 minutě je o zápasu rozhodnuto,ale hned o minutu později fauloval Kvasnovský ve vápně a rozhodčí ukázal na  penaltu,kterou hostující celek proměnil a  snížil na 3:1. Od té doby byl soupeř aktivnějši a nebezpečnějši  a měl i gólové šance na naší branku, ale  Farlik nás 2 krát zachránil od další inkasované branky ,ale i tak se soupeři podařilo snižit na rozdíl jednoho gólu v 81 minutě a neuběhla ani minuta a stejný hráč srovnal na 3:3, když utekl po levé straně obraně a prostřelil našeho brankaře. V 85 minutě se zranil při jednom souboji Kučera Lukáš a už zápas nedohrál. Když už vypadalo že si body rozdělíme, tak jsme v 89 minutě kopali rohový kop a ve vápně se dobře orientoval Kučera Ondra ,kdy střelou do šibenice rozhodl o zápasu a tim jsme vyhráli 4 : 3. 
      Tím bych chtěl poděkovat všem sportovním fanouškům,kteří nám přišli povzbudit. 
       Nejlepším hráčem byl Kučera Martin , a nejhorším  Šebela Marek
      K dalšimu mistrovskemu utkání zajíždí naše B mužstvo do Doubravic kde se utkají z  Doubravickym B. Fotbalové utkání se hraje v neděli 22.4.2018 ve 13.30. a jste všichni srdečně zvani.
 
      S pozdravem Petr  Vávra