VILÉMOVICE B - LETOVICE B 2:1 (2:1)

29.04.2018 08:08

  Zdravím všechny fotbaloví přátelé. 

Je tu další mistrovské utkání, kdy na náš stadion přijíždí lídr tabulky  Letovice B.  
      Hned od začátku nám ukazuje své kvality kdy už v 1 minutě dává 1 gól zápasu kdy jsme si ve vápně nepohlidali hráče.
My se pomalu rozjíždíme a aktivita je vice na Letovických kopačkách. Hra je vice na naší půlce ,ale soupeře nepouštime do žádné  velké šance. 
Přibývajícím časem se hra vyrovnává a i my se dostáváme do šancích. Ve 21 minutě i my dáváme gól a vyrovnáváme na 1:1 ,kdy při rychlém protiutoku,dostává mič Martin Kučera kterému jsem před zápasem říkal ať není zbrkli při zakončování tak přešel přes tři hráče a chladnokrevně zakončí.  Utkáni dal pokračuje a  když se blíží konec  1 poločasu , tak ve 42 minuťe znovu skorujeme kdy Martin Kučera zas projde obranou jak nůž máslem a vymete levý růžek hostující branky a otáčíme stav na 2:1 a tim skončí 1 poločas.
     Do druheho polčasu jsem vystřidal,kdy dolu šel Lukáš Kučera a nastoupil Rudolf Starý .Hned od začátku druhého poločasu na nás Letovice vlitli a my jsme nevědeli kam dřív skočit. V 55 minutě dokonce po střele jednoho z Letovických hráčů,trefuji břevno naší branky.  Jinak se Letovičti dostavali hodně těžko do našeho vápna a všechno zakončovala z vetsi dalky a mimo naší branku. Celá naše obrana funkovala bez chybne a za to bych jim chtěl poděkovat. I když nam Letovice za celi druhy poločas sporadicky pujčili mič ,tak jsme udrželi cenné vitězstvi. Tím bych chtěl poděkovat celému mužstvu ,za to,že to neodchodili,a bojovali až do konce utkání. 
Nejlepším hráčem,bylo celé mužstvo B.
   Sestava Vilemovic B
 Brankář: Němec
 Obrana: Lebiš,Kvasnovský,Vašiček,Sedlák,
 Zaloha:Fiala R.,Pinďak,Kučera Martin,Šebela
 Utok:Kučera Milan,Kučera Lukáš.
 
    Další mistrovské utkání  se koná na hřišti ve Vilemovicich v úterý 1. 5. 2018 v 16.30. Soupeřem nam budou Velke Opatovice.
Přijdte nás v hojném počtu povzbudit. 
 
S pozdravem Petr Vávra