VILÉMOVICE B - CETKOVICE 4:1 (3:0)

20.08.2012 17:30

                           Úvodní utkání IV.třídy ročníku 2012/2013 jsme hostily tým Cetkovic,který přijel s velmi omlazeným kádrem.Naše mužstvo bylo složeno spíše ze zkušených hráčů a také z nadějných mladíků.
                   Utkání začalo náporem hostů, kteří si vytvořily řadu příležitostí ,ale náš brankář je bravurně zneškodnil.Naopak do vedení jsme šli my,kdy centr Ondry Kučery si srazili hosté do branky 1:0.Hosté měli i po tomhle gólu opět šance,které neproměnily.A my jsme je opět potrestali Milan Kučera přiťukl nové posile Romanu Šindelkovi a mířil přesně 2:0 V poslední minutě první půle jsme ještě zvýšili svůj náskok.Trestný kop Romana Šindelky brankář vyrazil a Filip Urbánek pohotovou dorážkou zvýšil na 3:0.
                  Ve druhé půli jsme po faulu na Ondru Kučeru zahrávali pokutový kop Roman Šindelka ho proměnil a tak jsme vedli 4:0. Hosté se,ale nevzdávali a snažili se utkání zdramatizovat.Podařilo se jim vstřelit pouze jeden gól. A tak utkání skončilo 4:1.


    SESTAVA:Kopřiva Šimon-Zouhar Roman,Kučera Radek,Vašíček Petr,Vašák Miloš-Urbánek Filip,Helán Pavel, Šindelka Roman,Skalický Stanislav-Kučera Ondřej,Kučera Milan
 

    STŘÍDÁNÍ:46.minuta Zouhar Josef za Petr Vašíčka
                       61 minuta Ševčík Michal za Milana Kučeru
                       68.minuta Kašpárek Michal za Pavla Helána
   
   ŽK: 0