VAVŘINEC B - VILÉMOVICE B 1:1 (1:1)

09.04.2018 07:06

Zdravím všechny fotbalové příznivce.

    V neděli 8.4.2018 , začalo pro mužstvo Vilemovic B jarní část, kde se v prvním mistrovském utkáním , utkali z mužstvem VAVŘINCEM B na jeho hřišti.
    Naše mužstvo skončilo na podzim na 8 místě z 10 body , což pro mně jako trenéra bylo velké zklamání a proto věřím že jaro bude bodově bohatší a v tabulce se posunem výše.
    Po zimní přestávce, kdy z našeho mužstva odešli Jirka Fiala ,který přestoupil do Lažánek , z hostování se vrátil do Lažánek Jirka Semrád a na hostování do Lažànek odešel  brankář Jirka Urbánek a do Rudice odešelel Urbánek Filip.
    Do našeho mužstva přišli taky nový hráči a to Petr Kvasnovský , Roman Šindelka a Štefan Pinďak a Zdeněk Valoušek.
   Ještě než nám sezóna začala tak se nám na jaře zranili dva hrači a to Karel Gryc který má zlomenou nartni kustku na noze a Radek Štrof který si pochroumal meniskus na malé kopané a musel jít na operaci.
    Před zápasem sem musel řešit tři omluvenky a tak základní jedenáctka vypadala na sledovňé :
V brance začal Farlik , 
obrana; Sedlák,Kvasnovský,Kučera R. , Lebiš,
zaloha;Pinďak ,Šebela,Fiala R. , Vavra
utok; Nejzchleb M. a Korytář. 
Na lavičce byl jen jeden hráč Valoušek Zdeněk..
    A teď něco málo k zápasu. 
Celi zápas ovlivňoval  silný vítr který znemožňoval kombinační hru. Naše mužstvo v prvním poločase začalo hrát proti větru.              Utkání probíhalo do 19 minuty v prostředku   hřiště ,kdy u obouch mužstev se projevovalo nepřesnost ,bez žádných vyložených šancich. V 19 minute při rychlém protiútoku, P.Kvasnovsky prerušil hru faulem na hráče Vavřince ,tak as 20 metrů od velkého vapna. 
K míči se postavil hostující hráči Vrána a krásnou střelou do levé  šibenice určil stav 1 : 0 pro Vavřinec. 
A i přes obdržený gól jsme stále měli mič vic  na našich kopačkách a čim dal vic jsme se tlačili do hostujiciho vapna,ale bez žádného zakončení. Hosté hrozili protiutokama kde jednou těsně minuli levou tyči střelou z dálky a jednou nedosahl na hezký centr hráč u levé tyčky a trefil boční síť.
A tak i my jsme ve 33 minutě vyrovnali kdy po kombinaci Kvasnovsky,Fiala,Korytař ktery našel pred vapnem Miloše Nejzchleba (alias Ovčačka který se zbavil obrance a křižnou střelou srovnal na 1: 1 . Po gólu se první poločas dohrál bez žádných velkých šancích.
   Do druhého poločasu jsme si řekli že budeme hrát z větrem a tak budeme vic střilet a hrat vic po zemi, místo nakopavanych míči.
Jenomže něco je říct v poločasu a pak to uskutečnit na hřišti. Celi druhý poločas jsme mneli mič na kopačkách ,ale bez žádné zakončení a ani střeli. Jedine kde jsme vyhráli na celi čáře je v rohách kdy jsme jich kopali aspoň 20 a nic jsme z nich nevytěžili ani jsme s nima neohrozili soupeřovou branku . Postupem času bylo vidět jak nám i soupeřovi dochází fyzicky síly a tak utkání skončilo remízou.
    Zavěrem bych chtěl poděkovat všem hračům za to že přišli a bojovali. Zlepšit by se měl Vávra který byl nejhorši hrač na hřišti a na druhou stranu nejlepsi byl Farlik,ktery predvedl bezchybny vykon. Ostatním hráčům bych doporučil zlepšit fyzicky fond. A tím bych chtěl říct,že bych byl rád kdyby aspoň jednou týdně přišli na trénink který se koná v úterý a ve čtvrtek na hřišti ve Vilemovicich v 18 hodin. 
    Další utkání Vilemovic B se uskuteční v pátek 13.4. 2018 na domácím hřišti ve Vilemovicich . Soupeřem nam bude Skalice B a začátek utkání začina 17.30. 
 
Z pozdravem Petr Vavra