TJ VILÉMOVICE - SK ŽEBĚTÍN 1 : 1 ( 1:1 )

08.11.2023 10:28

 

V neděli 5.11.2023 jsme v posledním zápase podzimní části sezóny měli těžkého soupeře, a to tým Žebětína, který je v tabulce o dva body za námi. Nemohli jsme počítat s dlouhodobě zraněnými Ondřejem Školařem, Markem Pernicou, Martinem Kasálkem, Adamem Pernicou a Václavem Koutným. Z pracovních důvodů chyběl Tomáš Chuchma. Naopak již mohli nastoupit narychlo uzdravený Tomáš Jarůšek a také poprvé Patrik Ševčík.

Utkání začalo pro nás velmi dobře a hned v první minutě jsme dopravili míč do branky, když pohotová střela Kučery zapadla k tyči branky hostů, ale k naší smůle nebyla uznána kvůli ofsajdu. Běžela 13. minuta, když dlouhý aut Hegera prodloužil hlavou Crhonek na Frieda, který si míč zpracoval a přízemní střelou k tyči nás poslal do vedení - 1:0. Hosté odpověděli hned v 16. minutě, když se po rychlé kombinační akci na levé straně hřiště dostal k míči Vacula a ten střelou zblízka překonal Hlaváčka a srovnal na 1:1. My jsme odpověděli střelou Sedláka, ale brankář hostů jeho střelu chytil. O chvilku později, po rychlé akci Crhonka a jeho tvrdé střele, kterou vyrazil brankář hostů, se míč dostal k Sedlákovi, ale jeho dorážku zlikvidoval znovu skvělým zákrokem brankář Mosler. V další šanci střílel těsně nad branku hostů Kučera. Po další pěkné akci šel na brankáře sám Crhonek, udělal mu kličku, ale jeho střelu zablokoval dobíhající obránce. Ve 39. minutě  si obnovil zranění Tomáš Heger a musel střídat. Na hřišti ho nahradil Tomáš Jarůšek. Hosté zahrozili střelou, kterou vyrazil na roh náš brankář Hlaváček. Po rohu hostů míč chvíli poskakoval naším pokutovým územím, ale podařilo se nám ho odkopnout do bezpečí. V samotném závěru první půle zahrával přímý kop Siegl, na jeho centr si naběhl Maška, ale jeho hlavička šla těsně nad branku hostů. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

Začátek druhé půle se odehrával spíše mezi oběma šestnáctkami. V první šanci druhé půle se objevili hosté, ale střela Vaculy šla těsně mimo. My jsme odpověděli akcí Zacha, ale jeho přihrávku zablokovali hosté. O chvilku později střílel nad branku Kučera. K dobré střele se dostal také Crhonek, ale šla také nad. Hosté se dostali po rychlé akci ke střele, která šla těsně mimo branku. V další naší šanci se objevil, po přihrávce Crhonka, Sedlák, ale jeho střela byla zblokována. Z úhlu to zkoušel Jarůšek, jenže jeho technická střela jenom olízla břevno branky hostů. O chvilku později se znovu dostal na pravé straně hřiště do šance Jarůšek, ale po té, co si míč zpracoval, jeho technickou střelu vyrazil pohotovým zákrokem brankář hostů. Hosté odpověděli tečovanou střelou Benahmeda, kterou vyrazil skvělým zákrokem brankář Hlaváček. Hosté se dostali v rychlém sledu do dvou šancí. V té první stříleli mimo, a v té druhé míč odkopl do bezpečí Chaloupka. Běžela  89. minuta zápasu, když po přímém kopu hostů míč chtěl efektní patičkou dopravit do naší branky hostující Buršík, ale jeho střela šla mimo branku. V samotném závěru jsme se snažili ještě překlopit vítězství na naši stranu, ale už se nám to nepovedlo, a tak se nakonec obě mužstva rozešla smírně. V podzimní části sezóny jsme se umístili ve středu tabulky a to je velmi dobrý výsledek. Nutno ještě podotknout, že nás po celou podzimní část sezony sužovala zranění a velmi často jsme utkání odehráli s jedním či dvěma hráči na střídání a tak se sluší všem hráčům a trenérovi za působení v soutěži poděkovat.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Chaloupka Matěj,Kučera Martin, Heger Tomáš (39. min Jarůšek Tomáš), Havel Jan, Zach Vojtěch, Fried David, Sedlák Richard Crhonek Tomáš

 

PŘIPRAVEN: Ševčík Patrik.

 

ŽK: 86. minuta Havel Jan (faul)

 

                                           STATISTIKA  TJ VILÉMOVICE

 

                                    GÓLY                                    PŘIHRÁVKY

13. minuta                  Fried David                             Crhonek Tomáš