TJ VILÉMOVICE - SK SOKOL LIPOVEC 2 : 2 (2 :2)

03.06.2019 12:51

 

První červnovou neděli 2.6.2019 nás čekal derby zápas s týmem Lipovce, který jsme na podzim porazili na jejich hřišti až v samotném závěru, a naprázdno jsme nechtěli vyjít ani dnes i když jsme nastopili značně zdecimováni zraněními. Hrát nemohli Kasálek, Jarůšek, Kuropata, Skoupý, Kyzlink   a Kučera.

Úvod zápasu lépe vyšel hostům, kteří se po našem zaváhání ve 4. minutě dostali k odraženému míči a jmenovitě Kunc prostřelil našeho brankáře a otevřel skóre zápasu - 0:1. My jsme  odpověděli centrem Opletala, který nadělal mnoho starostí v soupeřově obraně. Běžela 9. Minuta, Siegl zahrával rohový kop, jeho přetažený centr vrátil do šestnáctky Opletal, míč ještě přizvedl Maška a Pernica pohotovou dorážkou srovnal stav utkání na 1:1. O chvíli později zahrával přímý kop Siegl, ale zakončení Pernici a po té i Hegera zablokovali hostující obránci. V 19. minutě se po naší chybě dostal k míči Richard Sedlák, svůj únik zakončil střelou podél našeho brankáře a poslal hosty do vedení 1:2. Z přímého kopu to zkoušel znovu Siegl, jeho pokus šel však nad  soupeřovu branku. Dál jsme se snažili o vyrovnání, ale hra se nám nedařila tak, jak jsme si představovali. Chyběla nám přesná finální přihrávka i lepší zakončení. Ve 37. minutě byl faulován v pokutovém území hostů Gross a byla z toho penalta, kterou Heger bezpečně proměnil a srovnal na 2:2. Do kabin se tedy šlo za vyrovnaného stavu. 

Druhá půle začala lépe pro hosty a v dobré pozici  pálil nebezpečně Michal Zouhar, ale Široký skvělým zákrokem jeho pokus vyrazil. My jsme odpověděli šancí Azbayara, ale pálil nad. Po rohu Siegla se do hlavičky tlačil jak Pernica, tak Randula, bohužel k naší smůle pokusy obou šly nad branku hostů. Hosté také nezaháleli, tvrdou a nebezpečnou střelu  vyslal na naši branku Kunc, ale šla naštěstí těsně nad. Nebezpečně pálil také Richard Sedlák, jeho pokus brankář Široký skvělým zákrokem  zlikvidoval. V 66. minutě zahrával přímý kop hostující Horáček, jeho parádní střela skončila  na tyči naší branky. Z přímého kopu to zkoušel znovu Siegl, ale na jeho centrovaný míč nikdo z našich nedosáhl. Sice jsme se snažili překlopit stav utkání na naši stranu, ale moc střeleckých příležitostí jsme si nevypracovali. Ve velké šanci se ocitl hostující Michal Zouhar, ale pálil nad. Závěr utkání se blížil, a tak se nakonec obě mužstva v tomto bojovném utkání rozešla smírně. 

 

SESTAVA: Široký Branislav, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný  Robin, Urbánek Filip (72. min. Vašíček Luboš), Opletal Petr, Randula Radek, Heger Tomáš, Azbayar Azzaya, Pernica Marek, Gross Miroslav.