TJ VILÉMOVICE - SK OLYMPIA RÁJEČKO 10 : 1 ( 5 : 0 )

25.10.2021 12:11

 

Netradičně v sobotu 23.10.2021 se na našem hřišti představil nováček soutěže, a to tým Ráječka "B". K utkání již mohli nastoupit Radek Randula, Marek Pernica a David Fried, ale onemocněli Martin Kasálek a Lukáš Mareš. Kvůli zranění nemohli zasáhnout do hry Tomáš Polách a Tomáš Heger. Pracovně byl mimo také Petr Mikšovský. Přesto jsme chtěli v posledním utkání na domácí půdě předvést dobrý výkon a rozloučit se vítězstvím. 

Zápas začal lépe pro nás a hned ve 4. minutě dlouhý nákop Siegla přiklepl Jarůšek Kučerovi a ten přesnou a pohotovou střelou otevřel skóre zápasu 1:0.  V 7. minutě Duchovný dlouhým pasem našel Švancaru, jehož centr si domácí obránce v souboji s dotírajícím Zachem srazil do vlastní branky - 2:0. Vzápětí střílel Siegl nad branku hostů. Hosté odpověděli akcí, při které jejich střely dvakrát orazítkovaly břevno naší branky. Běžela 24. minuta, Siegl rozehrál rohový kop, na jeho centr si naskočil Maška a přesnou hlavičkou k tyči navýšil na 3:0. Ve 30. minutě Jarůšek kolmicí vybídl do úniku Švancaru, který z úhlu přesnou střelou, ke vzdálenější tyči, navýšil náš náskok na 4:0. O chvíli později se do velice dobrých šancí dostal Jarůšek, ale ani po přihrávce Švancary ani po přihrávce Chaloupky se mu nepodařilo překonat brankáře hostů. Ve 43. minutě Chaloupka poslal do úniku Jarůška, ten předložil parádní přihrávku Švancarovi, který zblízka uklidil míč do branky hostů a dal na 5:0. V samotném závěru první půle zápasu se v dobré šanci ocitl Kučera, ale tentokrát se mu skórovat nepodařilo. Po první půli jsme tedy drželi velmi slibný náskok.

Do druhé půle vystřídal střelce naší první branky Martina Kučeru David Fried, který minule kvůli nemoci chyběl. V 52. minutě Siegl přiklepl Švancarovi, který si udělal prostor a přesnou střelou k tyči navýšil náš náskok na 6:0. Běžela 55. minuta, Siegl přihrál Švancarovi, který našel Randulu a ten tvrdou střelou pod břevno dal už na 7:0. V 63. minutě byl na hranici pokutového území faulován Švancara, při zahrávání přímého kopu nacvičeným signálem Siegl lehce přiklepl míč Švancarovi, který tvrdou přízemní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a navýšil náš náskok na 8:0. Dál jsme pokračovali v aktivní hře a vytvářeli si šance, když nebezpečně stříleli Zach a Jarůšek. Běžela 68. minuta, když při další naší akci Švancara přihrál míč do běhu Friedovi a ten střelou ke vzdálenější tyči dal už na 9:0. V 75. minutě jsme trošku pozapomněli na zadní vrátka a hosté po povedené akci a střele Skoupého snížili na 9:1. Hosté ještě zahrozili dvěma rohovými kopy, ale při prvním stříleli nad a při druhém míč lapil Hlaváček. Běžela 88. minuta, když po levé straně unikl Švancara, přihrál Friedovi, ten dal míč do běhu Chaloupkovi, který střelou zblízka prostřelil brankáře hostů a uzavřel skóre zápasu na konečných 10:1. Konec zápasu se blížil a my se po skvělém výkonu rozloučili s domácím prostředím vysokým vítězstvím.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Chaloupka Matěj, Maška Josef "K", Pernica Marek, Duchovný Robin, Kučera Martin (46. min Fried David), Siegl Patrik, Randula Radek, Zach Vojtěch, Švancara Petr, Jarůšek Tomáš.

                              

                                     STATISTIKA    TJ   VILÉMOVICE

                      GÓLY                                                      PŘIHRÁVKY

4. minuta Kučera Martin                                 Jarůšek Tomáš 

7. minuta (vlastní)                                          Švancara Petr

24. minuta Maška Josef                                  Siegl Patrik

30. minuta Švancara Petr                               Jarůšek Tomáš 

43. minuta Švancara Petr                               Jarůšek Tomáš

52. minuta Švancara Petr                               Siegl Patrik

55. minuta Randula Radek                             Švancara Petr

63. minuta Švancara Petr                               Siegl Patrik

68. minuta Fried David                                   Švancara Petr

88. minuta Chaloupka Matěj                           Fried David