TJ VILÉMOVICE - SK ČEBÍN 3 : 0 (2 : 0 )

18.04.2019 10:16

 

V neděli 14.4.2019 pokračovala 1.B třída mužů dalšími zápasy a my přivítali na našem hřišti Čebín, který se prezentuje důrazným stylem hry, a tak jsme očekávali těžké utkání.

Začátek zápasu se nesl v opatrném duchu, jakoby nikdo nechtěl odkrýt karty jako první. Byli jsme to ale nakonec my, kdo v 6. minutě otevřel skóre zápasu. Bylo to po Sieglově vyhraném hlavičkovém souboji, míč převzal Kuropata, přihrál ho Hegerovi, který hru přenesl zpět na rozběhnutého Kuropatu, ten se dostal na hranici pokutového území hostů, našel volného Opletala, jehož přízemní střela znamenala naše vedení 1:0. Hosté odpověděli průnikem Bohatce, ale jeho přihrávka nenašla naštěstí adresáta. O chvíli později se do úniku dostal Kuropata, tentokrát chtěl zakončit sám, ale brankář hostů mu jeho pokus lapil. Po těchto akcích se hra odehrávala spíše mezi šestnáctkami a k vidění bylo hodně osobních soubojů. Zkoušeli jsme to i ze standardních situací, hlavně z rohů. Jeden z nich zahrával ve 29. minutě Siegl,  jeho centr našel Pernicu, který v hlavičkovém souboji s hostujícím obráncem posunul míč na Opletala, ten ho vrátil na hranici pokutového území, kam si naběhl Heger a přesnou střelou navýšil náš náskok už na 2:0. V další šanci se objevil Jarůšek, ale jeho hlavička šla nad branku. Technickou střelou to zkoušel i Kuropata, ale brankáře domácích nepřekvapil. Hosté v závěru první půle zahrozili šancí Bohatce, ale naštěstí mířil mimo branku. 

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří hned v úvodu měli dobrou šanci, ale Kyzlink byl na místě a dobrým zákrokem šanci zmařil. Nám se hra nedařila tak, jak jsme si představovali. Hra byla opět plná osobních soubojů, chyběla nám nějaká překvapivá finální přihrávka. Po této části druhé půle se v dobrém náběhu ocitl Gross, mířil však těsně nad branku. Běžela 70. minuta, míč u levé postranní čáry vybojoval Martin Kučera, přihrál ho Skoupému, jeho střelu brankář hostů vyrazil. Odražený míč si našel Heger a přízemní střelou pečetil náš náskok na 3:0. Hosté zahrozili šancí V. Kučery, ale jeho táhlá střela šla těsně mimo naší branky. Závěr zápasu jsme si již pohlídali a připsali si v tomto těžkém zápase zasloužené vítězství. 

 

SESTAVA: Kyzlink Jakub -  Pernica Marek (83. min. Urbánek Filip), Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin, Kuropata Radomír (66. min. Kučera Martin), Heger Tomáš (74. min. Azbayar Azzaya), Opletal Petr, Kasálek Martin (71. min. Randula Radek), Gross Miroslav (60. min. Skoupý Michal), Jarůšek Tomáš.  

 

PŘIPRAVEN: Vašíček Luboš.