TJ VILÉMOVICE - SK BABICE nad SVITAVOU 3 : 1 ( 2 : 0)

07.06.2022 21:26

 

V neděli 5.6.2022 jsme v posledním utkání na domácím hřišti přivítali tým Babic, se kterým jsme na podzim prohráli.  Před domácím publikem jsme se chtěli rozloučit vítězstvím a porážku Babicím oplatit. Kvůli zranění jsme nemohli počítat s Tomášem Poláchem starším a Robinem Duchovným. Z pracovních důvodů chyběli Patrik Siegl, Petr Mikšovský a Petr Švancara. Z rodinných důvodů nemohl nastoupit Filip Hlaváček. Naopak již mohli nastoupit Marek Pernica a Radek Randula.

Zápas začal lépe pro nás a hned ve 4. minutě Martin Kučera hlavou přiklepl Jarůškovi, ten přihrál Friedovi, který přízemní střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre utkání - 1:0. O chvíli později střílel znovu Fried, ale jeho pokus šel nad. Hezkou akci rozehráli Heger s Friedem, ale Fried nezakončil tak, jak si představoval. Polách mladší našel přihrávkou Jarůška, ale ani on neuspěl. V 16. minutě se ve středu pole M. Kučera zbavil protihráče, přihrál Hegerovi, ten našel lépe postaveného Frieda, který přesnou střelou do horní poloviny branky zvýšil již na 2:0. O několik málo minut později zahrozili po naší drobné chybě hostující Kučera s Ondráškem, kterého ale skvělým zákrokem vychytal Široký. My jsme odpověděli akcí Jarůška, který našel Chaloupku, ale jeho střela šla těsně mimo branku. Z hostů nás zlobil nejvíce Ondrášek a Kučera, ale jejich akce se nám dařilo bránit. V další naší akci Kasálek našel dlouhým pasem Polácha mladšího, ale ten nezakončil přesně. V samotném závěru zahrával přímý kop Heger, jeho přízemní přihrávka našla Kasálka, ale jeho střelu gólman hostů vyrazil a dorážka Pernici také nebyla přesná. Do kabin jsme tedy šli za, pro nás, příznivého stavu.

Druhá půle začala také lépe pro nás, ale střela Jarůška šla, k naší smůle, těsně mimo branku hostů. Po akci Polácha mladšího střílel nad branku hostů Chaloupka. Proti střelám hostujícího Kučery a Hrušky se dvěma skvělými zákroky blýskl Široký. V 60. minutě se ke slovu dostali hosté, když náš nedůraz v našem pokutovém území potrestal přesnou dorážkou Hruška a snížil na 2:1. V téže minutě došlo v našem týmu ke střídání, když Martina Kučeru, který byl na začátku obou našich gólů v první půli, nahradil Radek Randula a střelce našich dvou branek Davida Frieda nahradil Lukáš Mareš. Krásnou střelu vyslal po přihrávce Hegera Zach, ale jeho tvrdou střelu vytěsnil gólman hostů na roh. Běžela 74. minuta, když povedený centr Randuly přesnou a tvrdou střelou z první uklidil do branky Chaloupka a zvýšil na 3:1. Hosté odpověděli dvěma akcemi Kučery, kterému ve skórování zabránil spolehlivými zákroky brankář Široký. O chvíli později Heger přihrávkou našel rozběhnutého Zacha, ale jeho střelu z úhlu vyrazil brankář hostů do bezpečí. Závěr zápasu se blížil a my si v posledním utkání doma připsali zasloužené vítězství.       

 

SESTAVA: Široký Branislav, Kučera Martin (60. min. Randula Radek), Kasálek Martin, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Polách Tomáš ml., Heger Tomáš, Pernica Marek, Zach Vojtěch, Fried David (60. min. Mareš Lukáš), Jarůšek Tomáš. 

 

      STATISTIKA      TJ  VILÉMOVICE

                                   GÓLY                                                  PŘIHRÁVKA 

                 4. minuta   Fried David                                        Jarůšek Tomáš

               16. minuta   Fried David                                        Heger Tomáš

               74. minuta   Chaloupka Matěj                               Randula Radek