TJ VILÉMOVICE - FC SOBĚŠICE 1 : 2 ( 1:0 )

20.09.2023 10:45

 

V neděli 17.9.2023 jsme v dalším pokračování 1. A třídy přivítali tým Soběšic, se kterým jsou utkání vždy velmi vyrovnaná. Hráčská situace se proti minulým zápasům zlepšila jen velmi málo, a tak chyběli kvůli zranění Marek Pernica a Ondřej Školař. Nemocní byli Lukáš Mareš a Matěj Chaloupka. Kvůli pracovním povinnostem nebyl Václav Koutný. Naopak alespoň na lavičku usedl Tomáš Jarůšek a do zápasu mohli naskočit Martin Kasálek, Patrik Siegl a Richard Sedlák.

Zápas začal šancí hostů, kteří zahrávali roh, ale podařilo se nám míč dopravit do bezpečí. My jsme odpověděli křídelními náběhy, ale nepodařilo se nám z nich vytěžit větší ohrožení branky hostů. Heger po jedné z akcí hledal k zakončení Sedláka, ale ten tísněný nezakončil tak, jak si představoval. Hosté ve své další šanci stříleli mimo. Roh zahrával Kasálek, ale brankář hostů vyrazil míč do bezpečí. Dlouhým nákopem zkoušel překvapit hostujícího brankáře hostů Siegl, ale neuspěl. Po další naší akci to zkoušel Sedlák, ale nezakončil dobře. Běžela 45. minuta, když Kučera sklepl dlouhý míč k Hegerovi, ten si ho zpracoval, přihrál Crhonkovi a ten, tvrdou střelou k tyči, prostřelil vše, co mu stálo v cestě a poslal nás do vedení – 1:0. O poločase jsme tedy drželi jednobrankový náskok.

Druhá půle začala naším náporem a snažili jsme se o navýšení náskoku. Svými náběhy zlobili obranu Crhonek, Sedlák i Heger, ale nedokázali jsme je využít ke změně skóre. V 50. minutě Maška poslal do strany míč na Zacha, který nacentroval na Sedláka a ten míč dopravil do branky hostů, ale k naší smůle centr od Zacha už přešel do zámezí, a tak gól nemohl být uznán. O chvíli později se řítil sám na brankáře hostů Sedlák, ale ten jeho střelu vyrazil do bezpečí. V další šanci centroval do pokutového území hostů Crhonek, ale jeho centr odrazili obránci hostů k Hegerovi, který vypálil z první, jenže jeho střelu odrazili obránci hostů do bezpečí. Hosté odpověděli nebezpečnou akcí, na jejímž konci orazítkovali po tvrdé střele dokonce tyč naší branky. V 60. minutě vystřídal Martina Kučeru Tomáš Chuchma. Běžela 69. minuta, když hosté zahrávali přímý kop. Míč si postavil kapitán hostů Malachata V. a ten technickou střelou k tyči srovnal stav utkání na 1:1. O chvilku později zlikvidoval Hlaváček parádním zákrokem střelu hostů. My jsme odpověděli akcí Sedláka a Chuchmy, ale Sedlák, po jeho tečovaném centru, hlavičkoval těsně nad branku hostů. V 77. minutě se, po rychlém protiútoku, dostali na dostřel naší branky hosté a míč nakonec dopravil do naší branky střídající Skalník a poslal hosty do vedení. Běžela 80. minuta, když Tomáše Crhonka nahradil Tomáš Jarůšek. V samotném závěru zápasu jsme ještě měli možnost ke vstřelení branky, ale míč, po jednom ze závarů, nedokázal dopravit do branky ani Sedlák, ani pohotovou střelou Jarůšek, a tak jsme se poprvé museli smířit s porážkou.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Fried David, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Kasálek Martin, Kučera Martin (60. min Chuchma Tomáš), Heger Tomáš, Havel Jan, Zach Vojtěch, Crhonek Tomáš (80. min. Jarůšek Tomáš), Sedlák Richard.

 

PŘIPRAVEN: Pernica Adam.

  

           STATISTIKA TJ VILÉMOVICE                                                                                                                                                                                                 GÓLY                                                                        PŘIHRÁVKY

45. minuta    Crhonek Tomáš                               Heger Tomáš