TJ VILÉMOVICE - FC MORAVSKÝ KRUMLOV 1 : 1 ( 1:1 )

03.10.2023 11:29

 

V neděli 1.10.2023 jsme na našem hřišti přivítali tým Moravského Krumlova, se kterým se nám zatím vyhrát nepovedlo, a tak jsme doufali, že se nám to po dvou neúspěšných utkáních povede. Ze zdravotních důvodů chyběli Marek Pernica a Ondřej Školař. Kvůli disciplinárnímu trestu nemohl hrát Jan Havel. Z rodinných důvodů nemohl nastoupit Martin Kasálek.

Utkání začalo opatrně, my jsme zahrozili náběhem Crhonka, hosté rychlou akcí Bognera, který ale v dobré šanci střílel mimo naši branku. Roh Hegera skončil v náruči hostujícího brankáře. Běžela 9. minuta, hosté rozehráli rychlou akci na jejímž konci byla parádní střela k tyči P. Bognera, který poslal hosty do vedení - 0:1. My jsme odpověděli tečovanou střelou Siegla, která šla těsně mimo branku hostů. Znovu tu byli hosté, kteří po rychlém protiútoku ohrozili naši branku, ale jejich pokus šel mimo naši branku. Po dlouhém pasu Hegera se dostal k míči Crhonek, který nacentroval na Frieda, jenže jeho střela mířila těsně mimo branku hostů. V další naší šanci vybojoval míč u postranní čáry Jarůšek, nacentroval na Sedláka, který v hlavičkovému souboji s brankářem fauloval, a tak, i když míč doputoval do branky, nemohl být gól uznán. O chvíli později podstoupil Jarůšek hlavičkový souboj s hostujícími obránci, míč šel až na dobíhajícího Frieda, ale jeho hlavička šla nad branku hostů. Ve 42. minutě podstoupil Jarůšek souboj s hostujícími obránci míč doputoval k Friedovi, který ho prodloužil na Sedláka a ten tvrdou střelou k tyči srovnal na 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Do druhé půle musel nastoupit, místo nevolností trpícího Filipa Hlaváčka, Adam Pernica. O chvilku později nebezpečně střílel Sedlák, ale jeho střela mířila těsně mimo branku hostů. Hosté odpověděli rohovým kopem, který vyboxoval Pernica a definitivně míč odrazil do bezpečí hlavičkou Koutný. Krásnou akci jsme rozehráli v 55. minutě, když míč zatáhl do pokutového území hostů Jarůšek, přihrál Crhonkovi, ten posunul Chaloupkovi, jehož centr hledal Sedláka a Frieda, kterým se míč do branky dopravit nepovedlo. Po centru Koutného se ke střele dostal Chaloupka, ale jeho střela mířila těsně nad branku hostů. Střelou z dálky to zkoušel Crhonek, ale gólman hostů vyrazil míč do bezpečí. Hosté odpověděli nebezpečnou hlavičkou, kterou parádním zákrokem zneškodnil gólman Pernica. O další chvíli později znovu Pernica skvělým zákrokem zlikvidoval hostům jejich šanci. Nebezpečnou střelu vyslal na naši branku hostující Kocanda, mířila však těsně mimo. V 75. minutě unikajícího Jarůška, který mohl jít sám na brankáře, fauloval hostující Pospíšil a byl vyloučen. Z následného přímého kopu jsme nic nevytěžili. V dobře se rozvíjející šanci se objevil Sedlák, ale byl lehce faulován při zakončení, a tak musel v 86. minutě uvolnit místo Tomáši Chuchmovi. Výhodu jednoho muže v poli jsme nevyužili, a tak se obě mužstva v tomto kvalitním a dramatickém zapase musela rozejít smírně.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip (46. min. Pernica Adam), Koutný Václav, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Chaloupka Matěj, Fried David, Heger Tomáš, Zach Vojtěch, Crhonek Tomáš, Sedlák Richard (86. min. Chuchma Tomáš), Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVENI: Kučera Martin.

 

       STATISTIKA TJ VILÉMOVICE

 

GÓLY                                                                        PŘIHRÁVKY

 

42. minuta    Sedlák Richard                                Fried David