TJ VILÉMOVICE - FC MEDLÁNKY 4 : 4 ( 1 : 2 )

20.05.2019 12:55

 

V neděli 19.4.2019 pokračovala 1.B třída dalšími zápasy, nás čekal další soupeř a to tým Medlánek, který je tradičním účastníkem krajských soutěží a po porážce venku jsme chtěli doma vyhrát.

Zápas jsme začali lépe my a hned od úvodních minut jsme si vytvářeli šance. V té první se ocitl Gross, který si zpracoval míč a tvrdě vypálil, ale brankář hostů míč vyrazil. O chvíli později měl šanci Pernica, jenže hlavou mířil nad branku. Do další šance se prodral i Kuropata, ale brankář hostů byl na místě. V dobré pozici se po Kuropatově  přiklepnutí  objevil Heger, jeho tvrdou střelu však brankář hostů vyrazil. Z přímého kopu to zkoušel i Kasálek, jeho pokus šel nad branku. Hosté zahrozili přetaženým přímým kopem, který nadělal brankáři Kyzlinkovi hodně starostí. Ve  23. minutě jsme v našem pokutovém území zastavili soupeře v rozporu s pravidly a byla z toho penalta, kterou hostující Šudoma  bezpečně proměnil a poslal hosty do vedení -  1:0. Běžela 30. minuta, Kasálek zahrával roh, jeho přetažený centr vrátil před branku hlavou Maška, míč ještě přizvedl Pernica, do branky ho doklepl hlavou Jarůšek a srovnal na 1:1. Ve 34. minutě šli hosté znovu do vedení, když po našem zaváhání dostali trochu prostoru a po rychlé akci zakončil přesnou střelou Čermák - 1:2. O chvíli později se hosté dostali po dobré kombinaci znovu před naši branku, ale míči v cestě do branky zabránil Pernica. V samotném závěru jsme hosty přitlačili před jejich branku, ale srovnat se nám nepodařilo. Poločas tedy skončil lépe pro hosty.

Druhá půle začala pro nás výborně a hned ve 46. minutě Kuropata centroval do pokutového území hostů, Skoupý přiklepl  míč Jarůškovi, který přesnou střelou srovnal na 2:2. Běžela minuta 49., hosté zahrávali roh, nebezpečný  centrovaný míč si brankář Kyzlink nešťastně srazil do branky a znovu se ujali vedení hosté - 2:3. My jsme se snažili o vyrovnání. Tvrdě z pravé strany pálil Gross, ale hosté střelu zablokovali. V další akci dal Heger míč do běhu Skoupému, jeho střelu však brankář hostů vyrazil. V 58. minutě Kasálek zahrával rohový kop, hosté míč odvrátili, ten se dostal zpět ke Kasálkovi, který ho vrátil zase do šestnáctky, na něj si naskočil Pernica, jeho hlavičku si do branky srazil hostující brankář Panascí a bylo srovnáno -  3:3. O chvíli později Kuropata vystihl přihrávku hostů, běžel sám na  brankáře, ale mířil mimo. V 67. minutě hosté po pohledné akci šli znovu do vedení, když míč přesnou střelou uklidil do naší branky Sehnal - 3:4. Srovnat mohl po Hegerově přihrávce Kuropata, ale brankář hostů jeho šanci zmařil. Běžela 82. minuta, Kuropata se probil po levé straně hřiště až do pokutového území hostů, přihrál Jarůškovi, který pohotově zakončil a srovnal na 4:4. V 88. minutě  zahrával přímý kop Jarůšek, ale brankář hostů jeho střelu chytil. Závěr utkání, které bylo plné zvratů, se blížil, a tak se obě mužstva rozešla smírně.

 

SESTAVA:  Kyzlink Jakub, Pernica Marek, Kasálek Martin, Maška Josef "K", Duchovný Robin (46. min. Skoupý Michal), Gross Miroslav (70. min. Azbayar Azzaya), Opletal Petr, Kučera Martin, Heger Tomáš, Kuropata Radomír, Jarůšek Tomáš.

PŘIPRAVEN: Urbánek Filip.