TJ SOKOL KOBEŘICE - TJ VILÉMOVICE 0 : 3 (0 : 1)

23.09.2019 15:25

 

V sobotu 21.9.2019 nás v dalším pokračování 1.B třídy čekal venkovní zápas v Kobeřicích, kde jsme po předchozích porážkách chtěli uspět a vyhrát. 

Začátek zápasu lépe vyšel nám, když se ve dvou dobrých šancích po naší kombinaci objevil Jarůšek, jenž ale neměl k zakončení potřebný klid. Domácí odpověděli dvěma nebezpečnými střelami, které šly  mimo naši branku. Dobrou kombinační akcí to zkoušel Azbayar, který našel Valnohu, ten přesnou přihrávkou našel rozběhnutého Kuropatu, jehož střelu však brankář domácích pohotovým zákrokem vyrazil. Dál jsme pokračovali v aktivní hře a vytvářeli šance, ale ani Jarůšek ani Kuropata nezakončili přesně. Po rohových kopech Siegla to zkoušel Pernica i Maška, ale oba bohužel hlavičkovali mimo branku. Domácí odpověděli střelou Norise, která šla těsně mimo naši branku. Po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval domácí Blecha, ale jeho pokus šel těsně mimo. Ve 26. minutě Opletal pohotově prodloužil míč na Kuropatu, ten s ním rychle pronikl na levé straně hřiště a poslal přesnou přihrávku před domácí branku na Jarůška, který  míč bezpečně uklidil do branky a otevřel skóre zápasu - 0:1. Po vstřeleném gólu naše aktivita nepolevovala a dál jsme si vytvářeli dobrou kombinační hrou šance, ve kterých se objevili postupně Azbayar, Kuropata, Jarůšek i Heger, ale gól se nám již v první půli vstřelit nepodařilo. Po prvním poločase jsme tedy drželi nejtěsnější vedení.

Druhá půle začala nebezpečnou střelou domácího Norise, ale jeho střela šla těsně nad. My jsme odpověděli rychlou akcí Opletala, který našel Kuropatu, ale tomu se přesně zakončit nepovedlo. V 51. minutě se dostal k míči na pravé straně hřiště Jarůšek, ten přenesl hru na druhou stranu na Kuropatu, který našel  přihrávkou volného Azbayara a ten nadvakrát dopravil míč do branky a navýšil naše vedení na 0:2. O chvíli později Kuropata našel dobrou přihrávkou znovu Azbayara, ale jeho střelu k tyči tentokrát brankář domácích vyrazil. Po rohu Siegla nebezpečně pálil Opletal. Dobrý centr poslal před branku domácích z přímého kopu Siegl, ale bohužel na něj nikdo nedosáhl. Běžela 70. minuta, Kuropata si vyměnil míč s Azbayarem a poslal ho na rozběhnutého Hegera, který svůj únik nadvakrát zakončil a dal na 0:3. Domácí se sice snažili alespoň snížit nepříznivý stav utkání, ale nám se je podařilo ubránit, nebo byl na místě brankář Veselý. V dobré šanci se ocitl ještě Heger, jeho střelu ale zlikvidoval domácí brankář. V samotném závěru po naší drobné chybce domácí orazítkovali břevno naší branky. My jsme odpověděli rychlým protiútokem, ale skóre se už neměnilo a my si po povedeném výkonu připsali zasloužené vítězství.

 

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Pernica Marek (76. min.Randula Radek), Maška Josef "K",  Siegl Patrik, Duchovný Robin, Valnoha Zdeněk (71. min Kučera Martin), Azbayar Azzaya, Opletal Petr, Heger Tomáš, Kuropata Radomír, Jarůšek Tomáš (79. min. Skoupý Michal).

 

PŘIPRAVEN: Němec Kamil.