TATRAN KOHOUTOVICE - TJ VILÉMOVICE 2 : 0 ( 0:0 )

24.10.2023 13:32

 

V sobotu 21.10.2023 jsme v dalším pokračování 1. A třídy odjížděli k těžkému utkání na hřiště lídra tabulky, a to do Kohoutovic, kde nás čekal velice těžký zápas. Nemohli jsme počítat se zraněnými Ondřejem Školařem, Markem Pernicou, Tomášem Jarůškem, Martinem Kasálkem a Adamem Pernicou. Kvůli trenérským povinnostem chyběli hrající trenér Patrik Siegl a Tomáš Chuchma. Z pracovních důvodů nemohl nastoupit Patrik Ševčík. Hráčská situace byla velmi špatná, a tak jsme museli sáhnout po hráčích širšího kádru a využili jsme služeb Zdeňka Kubici, který nám obětavě přijel vypomoct až z Roudnice nad Labem, a Kamila Němce, který nám rovněž přispěchal na pomoc.

Zápas začal naší šancí Sedláka, který dalekonosným kopem vyzkoušel pozornost domácího brankáře. Centr Kučery našel hlavu Crhonka, ale ten mířil těsně nad branku domácích. Už tu byli i domácí, kteří ve dvojité šanci neuspěli, když jim jejich pokusy zmařil spolehlivými zákroky brankář Hlaváček. Běžela 14. minuta, když po jednom ze soubojů zůstal na zemi ležet Vašek Koutný a musel utkání opustit na nosítkách. Vyšetření v nemocnici ukázalo na těžký výron v kotníku. Přejme Vaškovi, ať se co nejdříve uzdraví. Na hřišti ho nahradil Zdeněk Kubica. O chvíli později se po pravé straně hřiště uvolnil Heger, ale jeho centr skončil těsně za brankou soupeře. Do dobré šance se dostal Heger po centru Havla, ale nezpracoval míč tak, jak si asi představoval, a tím se okradl o lepší střeleckou pozici. Domácí také nezaháleli a také se dostávali do šancí, ale podařilo se nám jejich útoky ubránit. V největší šanci domácích se ocitl Rumler, ale jeho střela v pádu mířila těsně nad naši branku. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Druhá půle začala rohem domácích, ale vše uklidnil spolehlivým zákrokem brankář Hlaváček. My jsme také zahrávali roh, ale k naší smůle Hegerův krásný centr nikdo neusměrnil do branky. Přímý kop domácích zase zastavila naše zeď. V 55. minutě se k dobré střele dostal Crhonek, jeho pokus vyrazil brankář před dobíhajícího Sedláka, který míč dopravil do branky, ale k naší smůle ho hlavní rozhodčí neuznal kvůli ofsajdu. Znovu tu byli domácí, kteří se dostali na dostřel naší branky, ale míč šel těsně mimo ni. Po přímém kopu se domácí ocitli v šanci, ale jejich hlavička šla nad naši branku. Běžela 64. minuta, domácí zahrávali přímý kop, po němž vznikl v našem pokutovém území pořádný závar, a nakonec míč dopravil do branky domácí Vránek a otevřel skóre zápasu - 1:0. My jsme odpověděli akcí Hegera, který přesnou přihrávkou našel Crhonka, ale jeho zpětná přihrávka nenašla adresáta. O chvíli později se prokličkoval do pokutového území domácích Crhonek, ale jeho střelu vyrazil brankář na roh. V další šanci domácích se ocitl Formánek, ale mířil nad naši branku. Do dobré střelecké příležitosti se po pravé straně hřiště dostal Heger, jenže mířil těsně mimo branku domácích. V samotném závěru zápasu se dostali k míči domácí a po akci, která zaváněla ofsajdem přidali druhou branku, když míč dopravil do branky Hála - 2:0. V závěru zápasu se již nic nestalo, a tak jsme se museli smířit s porážkou.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Fried David, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Koutný Václav (14. min. Kubica Zdeněk), Kučera Martin, Heger Tomáš, Havel Jan, Zach Vojtěch, Crhonek Tomáš, Sedlák Richard.

 

PŘIPRAVENI: Němec Kamil

 

ŽK: 87. minuta Kubica Zdeněk (protesty)