SVITÁVKA - VILÉMOVICE B 4:0 (1:0)

09.10.2017 00:42

    Zdravím všechny sportovní přátelé. 

    V nedĕli 8.10. jsme odehráli další mistrovské utkání ve Svitavce.
    Utkání začalo ve vlažné tempu a hra se pohybovala ve středu hřišťĕ,kde se ani jeden soupeř nedostával do šancí. 
    První gól padl ve 27. monutĕ, kdy po závaru v našem vápnĕ, kdy nikdo z našich hráčú nedokázal balón odkopnout tak se balón odrazil k domácími hráči,který balón trefil nevyraznĕ,tak se dokutálem pomalu za brankovou čáru a domácí vedli 1:0. 
     Utkání pokračovalo dál a obĕ mužstva se snažila nĕco vytvořit ,ale všechno končilo u stoperu ,kteří všechno vyřešili. Čas ubíhal a i my jsme dostali šancí na vyrovnání,kdy ve 43. minutĕ  nás soupeř fauloval ve vápnĕ a  my jsme dostali  šancí kopat pokutoví kop,který Honza Korytář nepromĕnil a trefil tyčku a tak polčas skončil 1:0 pro domácí.
      Ve druhém poločasu jsme se snažili víc útočit a za to nás soupeř trestal kdy nám dal z brejků tři góly ,který padli ve 54,72 a 84 minutĕ . I my jsme mnĕl pár šancích, kdy se Honza Korytář pokoušel přehodit brankáře a ten balón vytĕsnil nad břevno a nebo střelu Radka Kučery,která skončila tĕsnĕ vedle tyčky a musim říct že Radek byl nejlepšim hráčem zápasu a je vidĕt že i v tak vysokém vĕku ,podává vynikající výkony a říká si o misto v A mužstvu. 
     I ve druhém poločasu jsme mnĕli šanci kopat  pokutoví kop, když v 86.minuťĕ soupeř fauloval Lukáše Kučery , který ale penaltu nepromĕnil ,když netrefil ani branku a tak jsme prohráli 4:0.
    Poslední mistrovské utkání hrajeme v nedĕli 22.10.2017 ve Vilemovicích z Viskama B . Přijďte nás povzbudit.
   S pozdravem Vávra.
 
   SESTAVA:
    Brankář: Nĕmec
    Obrana:Gryce,Kučera R.,Korytář,Semrád,
    Zaloha:Starý,Štrof,Šebela,Kučera L.
    Utok: Kučera Milan, Krejčí, 
 
    Střídání v 69.minutĕ Vávra za Milan Kučery