ŠOŠŮVKA - VILÉMOVICE 2:11 (0:5)

20.05.2015 21:25

Okresní přebor pokračoval dál i v neděli 17.5. a my zajížděli do Šošůvky a chtěli jsme znovu vyhrát a trochu napravit dojem z domácího utkání se Sloupem ,které jsme sice vyhráli ,ale moc fotbalové krásy jsme nepředvedli.

              Úvod zápasu nám vyšel náramně a hned z prvního útoku se nám podařilo skórovat,když Pernica vysunul Korytáře ,který přesně našel Vorlického a ten hlavou otevřel skóre zápasu 0:1.V minutě 12. Pernica našel na hranici pokutového území Korytáře ,který přehodil domácího brankáře 0:2.Běžela minuta 25.Pernica nedovolil domácím klidnou rozehrávku,od něj se míč odrazil k Vorlickému ,který šel sám na domácího brankáře a podél něho zvýšil na 0:3.V minutě 31.Pernica unikl po křídle a přesnou přihrávkou našel Korytáře .který do prázdné branky upravil už na 0:4.Gólový účet první půle uzavřel  Vorlický ,který zužitkoval perfektní přihrávku Kučery a dal už na 0:5.V první půli jsme předváděli útočný fotbal a odměnou nám bylo vysoké vedení.
      Druhý poločas jsme začali také dobře a v minutě 55.se po přihrávce Duchovného trefil krásnou střelou P.Mikšovský a skóre narostlo už na 0:6.O dvě minuty později znovu  P.Mikšovský prostřelil domácího brankáře a zvýšil na 0:7.V minutě 61 Vorlický předložil přesnou přihrávku Pernicovi a bylo to už 0:8.Běžela minuta 65.Školař si ze zadních řad udělal výlet a kolmicí ke skórování vybídl Eliáše,který udělal kličku i brankáři a upravil na  0:9.O minutu později si výlet zopakoval znovu Školař a tentokrát našel Vorlického a ten dal na nevídaných 0:10.Slabší chvíli jsme si vybrali v minutě 74 a dovolili domácím střelou z hranice pokutového území snížit na 1:10.Běžela minuta 77 a domácí přímo z rohu snížili na 2:10.V minutě 83.Kučera parádní  přihrávkou našel Eliáše a ten do prázdné brány uzavřel skóre na 2:11.Soupeře jsme přehráli a zaslouženě zvítězili. 
SESTAVA :Hlaváček Filip - Kučera Martin,Školař Ondřej,Fiala Jiří, Urbánek Marek -Eliáš Lumír "K",Maroši Jan,Duchovný Robin, Korytář Jan - Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 53.minuta Mikšovský Petr za Jana Marošiho.

                 53.minuta Stupka Jakub za Jana Korytáře.