SK VOJKOVICE - TJ VILÉMOVICE 5 : 2 ( 3:1 )

26.09.2023 15:01

 

V sobotu 23.9.2023 jsme v dalším soutěžním utkání odjížděli na hřiště tradičního účastníka krajských soutěží, a to do Vojkovic. Se soupeřem jsme se v mistrovských soutěžích nesetkali, a tak jsme byli zvědaví, jak si povedeme. Ze zdravotních důvodů chyběli Marek Pernica a Ondřej Školař. Na vratný přestup do Řečkovic odešel Lukáš Mareš. Naopak již mohli nastoupit Václav Koutný a Matěj Chaloupka.

Utkání začalo náporem domácích a hned ve 3. minutě, po centru L. Zemana přesnou hlavičkou k tyči, otevřel skóre zápasu domácí Pařízek - 1:0. Běžela 8. minuta, když se domácí svým důrazem dostali k míči a po kombinaci se dostali znovu až do našeho pokutového území a po přihrávce L. Zemana tvrdou střelou pod břevno domácí Veškrňa zvýšil už na 2:0. My jsme odpověděli centrem Havla, na který jen těsně nedosáhl Crhonek. Ve 13. minutě dlouhým pasem našel Havel rozběhnutého Crhonka, který s míčem prošel až do pokutového území domácích a tečovanou přihrávkou našel Sedláka a ten, střelou z blízka, překonal domácího brankáře a snížil na 2:1. Běžela 20. minuta, když, po našem nedůrazu, domácí znovu rozehráli rychlou akci, na jejímž konci byla znovu přesná střela Veškrňi, který zvýšil na 3:1. My jsme odpověděli akcí Zacha, ten našel na levé straně hřiště Kasálka, na jehož centr si naběhl Crhonek, ale jeho hlavička šla nad domácí branku. O chvíli později nebezpečně střílel z dálky domácí Řehola, ale jeho tvrdou přízemní střelu vyrazil na roh náš brankář Hlaváček. Ke konci prvního poločasu znovu domácí Řehola zahrával přímý kop, ale nic z něj domácí nevytěžili. V poslední minutě jsme zahrozili nebezpečným centrem Hegera, ale i my jsme z něj nic nedosáhli. Do kabin se tak šlo za, pro nás, nepříznivého stavu.

Druhá půle začala mírnou převahou domácích, kteří se dostávali do šancí. K dobré střele se dostali o chvilku později, ale Hlaváček míč vyrazil do bezpečí. V další šanci stříleli domácí z přímého kopu, ale Hlaváček znovu vytěsnil míč na břevno a po té na roh. Pohotovým zákrokem zneškodnil Hlaváček hlavičku domácího kapitána Hýska. Běžela 60. minuta, když Martina Kasálka nahradil Tomáš Jarůšek. V další šanci střílel nad naši branku znovu Hýsek. V 70. minutě vystřídal Richarda Sedláka Tomáš Chuchma. O chvíli později Havel našel dlouhým centrem Crhonka, ale ten nezakončil tak, jak si asi představoval. V další naší šanci Maška našel Jarůška, který přihrál Crhonkovi, ale jeho střela mířila nad domácí branku. Běžela 80. minuta, když po sporně odmávaném ofsajdu protestoval Havel u rozhodčího, který mu ukázal druhou žlutou kartu a byl vyloučen a my jsme museli dohrát utkání v deseti. O chvíli později Jarůšek sklepl míč na Crhonka, ale tomu zakončení nevyšlo. V 85. minutě si zpracoval dlouhý pas domácí Hanzlík a křižnou střelou navýšil náskok domácích na 4:1. Běžela 87. minuta, když domácí využili naší chybné rozehrávky a míč do naší branky dopravil znovu Hanzlík a dal už na 5:1. My jsme odpověděli akcí Hegera a střelou Jarůška, ale ta šla nad domácí branku. V 90. minutě byl v pokutovém území domácích faulován Heger a byla u toho penalta, kterou bezpečně proměnil Crhonek a snížil na konečných 5:2. Závěr zápasu si domácí již pohlídali a připsali si zasloužené vítězství.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Fried David, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Chaloupka Matěj, Crhonek Tomáš, Heger Tomáš, Havel Jan, Zach Vojtěch, Kasálek Martin (60. min. Jarůšek Tomáš), Sedlák Richard (70. min.Chuchma Tomáš)

PŘIPRAVENI:  Pernica Adam, Koutný Václav, Kučera Martin.

 

  ŽK: 20. minuta Hlaváček Filip (protesty)

         60. minuta Havel Jan (faul)

         74.  Maška Josef (faul)

         80. minuta Havel Jan ( protesty)

 

  ČK: 80. minuta Havel Jan (2 x ŽK)

 

STATISTIKA   TJ  VILÉMOVICE

GÓLY                                      PŘIHRÁVKY 

13. minuta Sedlák Richard                 Crhonek Tomáš

90. minuta Crhonek Tomáš (pokutový kop, faul na Tomáše Hegera)