RUDICE - VILÉMOVICE 2:2 (0:1)

08.11.2012 06:28

 V sobotu 3.11. jsme zajížděli do Rudice,která je v domácím prostředí velmi silná .My jsme je dokázali porazit v poháru na našem hřišti a tak nám to Rudičtí fotbalisté jistě chtěli oplatit.

             Zápas začal vzájemným oťukáváním,ale domácí brzy odhodili stud a několika nebezpečnými akcemi ukázali svoje přednosti.My jsme odpovídali rychlými protiútoky.V minutě 20. měli domácí velkou šanci ,ale naštěstí ji nevyužili.My jsme odpověděli dorážkou P.Mikšovského ,bohužel vedle.Krásně vystřelil také Eliáš, jenže těsně mimo.V minutě 36.měl šanci Jirka Vorlický ,ale domácí odvrátili na roh.K němu se postavil Vorlický našel zcela volného Eliáše ,který hlavou otevřel skóre 0:1.V  domácím dresu byl nejvíc aktivní útočník Urbánek a spolu s Gromským se snažili o vyrovnání.V poslední minutě první půle mohl P.Mikšovský dát náš druhý gól,ale domácí brankář střelu chytil.
        Úvod druhé půle patřil nám a dvěma šancím Mirka Grosse,který svým důrazem zaměstnával domácí obránce.Rudičtí fotbalisté odpověděli střelou Gromského mimo.V minutě 51. domácí útočník Urbánek svým důrazem vybojoval míč potáhl ho,až k našemu pokutovému území ,poslal míč nabíhajícímu Gromskému a jeho polocentr polostřela zapadla do naší branky 1:1.Po vyrovnání domácí přidali plyn a byli velmi nebezpeční.My jsme hrozili rychlými protiútoky. V minutě 65.P.Mikšovský rozehrál roh nakrátko s Vorlickým,ten se rozběhl k pokutovému území ,tísněn přihrál Martinovi Kučerovi, jeho ne příliš povedenou střelu gólman neudržel a pohotový Gross ji dorazil do branky 1:2.O dvě minuty později jsme mohli přidat třetí gól ale bohužel šanci Mirek Gross nevyužil.V minutě  70 potáhl míč po pravé straně domácí Urbánek a jaho střílený centr doklepl do naší branky Nejezchleb 2:2.Domácí se pak snažili vystupňovat tlak a zvrátit zápas ve svůj prospěch ,ale naštěstí šance nevyužili.My jsme měli ke gólu nejblíže v minutě 84,ale Vorlickému v poslední chvíli ukopl míč domácí obránce.S remízou tak nakonec byly spokojeny oba tábory.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Fiala Jiří "K",Kučera Martin-Vorlický Jiří-Mikšovský Petr,Gross Miroslav.
STŘÍDANÍ:75.minuta Zouhar Josef za Stanislava Skalického

                86.minuta Kučera Radek za Mirka Grosse