PŘÍCHODY A ODCHODY HRÁČŮ PŘED NOVOU SEZÓNOU.

10.08.2020 13:33

lPo dlouhé přestávce se nám rozjíždí nová fotbalová sezóna 2020/21, kde jsme opět zařazeni do 1.B. třídy skupiny "A". 

Již v zimě nám odešel trenér Petr Vašíček do Rájce-Jestřebí a hráč Michal Skoupý do Sokola Olomučany. 

      V letní přestávce, před novou sezónou nám odešel hráč Petr Opletal na volný přestup do Sokola Olomučany,  Filip Urbánek odešel na zpětný přestup do TJ Sokol Rudice a největší ztráta pro nás byl odchod střelce a našeho rychlíka Radka Kuropaty do oddílu Mezilesí Načešice hrající 1.A. třídu v Pardubickém kraji.  Radek se přestěhovat do místa svého pracoviště a tudíž jsme mu umožnili přestup. Přejeme mu tímto ať se mu v novém působišti daří.                                                                                                                                                                                                                                                  Dále nemůžeme na podzim počítat s dlouhodobě zraněnými hráči Zdeňkem Valnohou a Kubou Kyzlinkem.

      Poněvadž nám vypadli, mimo jiné, dva klíčoví hráči Zdeněk ( střed pole) a Radek (útočník a střelec) museli jsme se poohlídnout po kvalitní náhradě. Již na jaře se nám podařilo dotáhnout přestup Tomáše Polácha hráče do středu pole  ( bývalý hráč Slovácka a Zbrojovky s 268 starty v nejvyšší soutěži a vstřelenými 23 ligovými góly ) z SCU Poysbrum/Falkensteinu a v létě k nám přestoupil útočník Petr Švancara ( bývalý hráč Zbrojovky, Slavie atd. s 309 ligovými starty a 59 vstřelenými  ligovými góly ) ze Startu Brno.  Následně se nám podařily zrealizovat přestupy mladých hráčů Lukáše Mareše z FK Horažďovice, Vojtěcha Zacha z FC Viktoria Otrokovice a brankáře Davida Mašky na vratný přestup z SK Olympia Ráječko. Dále jsme dotáhli přestup hráče Zdeňka Kubici z Ostrova ( v současné době hraje hokej za Slavii Praha ).  Z tzv. hostování se nám z TJ Sloup vrátil Petr Mikšovský a z Lažánek Luboš Vašíček..    

    Již z jara se funkce hrajícího trenéra chopil Patrik Siegl a nutno zdůraznit , že si zatím vede velice úspěšně. Velký klad vidíme v suprové kabině, kde panuje vynikající atmosféra a my si nemůžeme přát nic jiného, než ať nám to vydrží co nejdéle.