Pohár OFS : ŠOŠŮVKA - VILÉMOVICE 1:4 (0:2)

28.06.2015 22:23

 V neděli 28.6. se hrálo na neutrální půdě v Rudici finále poháru okresního fotbalového svazu a my po dvou letech jsme měli možnost znovu tuto trofej získat,v cestě nám stál tým Šošůvky.

                Začátek zápasu se nám povedl a již v 6.minutě se uvolnil Pernica a nadvakrát překonal gólmana soupeře 0:1.Běžela minuta 18 a Vorlický se prokličkoval až před brankáře gól však z toho nebyl.V další šanci se objevil Pernica ,ale tentokrát mířil mimo.Šošůvka také nezahálela a vyslala na brankáře Hlaváčka  dvě nebezpečná střely ,ale náš brankář byl na místě.Gólový účet první půle jsme uzavřeli my ,když  po perfektní kombinační akci přesně mířil  Kašpárek 0:2.
            Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a dobře rozehrané utkání dotáhnout do konce.V minutě 53 se po další hezké akci trefil Pernica  a zvýšil tak na 0:3.Běžela minuta 59 a po naší drobné chybě se  k míči  dostal útočník Šošůvky Krátký a obešel našeho brankáře a snížil na 1:3.V minutě 65 se do míče opřel Eliáš a jeho střela skončila na tyči.Nebezpečný a hbitý Krátký nás pozlobil ,ale skórovat se mu naštěstí již nepodařilo.V minutě 78.jsme rozehráli perfektní rychlou akci na jejímž konci byl Kašpárek a svým druhým gólem dal definitivní podobu výsledku 1:4.V samotném závěru zápasu nastřelil ještě Kučera tyč. A tak se nám po roční odmlce podařilo okresní pohár vyhrát a dosáhli jme dalšího cenného úspěchu. 
SESTAVA :Hlaváček Filip - Vašíček Luboš,Školař Ondřej,Fiala Jiří,Urbánek Marek - Eliáš Lumír "K" ,Vorlický Jiří,Duchovný Robin,Kučera Martin - Kašpárek Michal,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:46.minuta Kyzlink Jakub za Filipa Hlaváčka
                   49.minuta Urbánek filip za Ondřeje Školaře
                   85.minuta Vávra Petr  za Michala Kašpárka