PODOLÍ - VILÉMOVICE 0:1 (0:1)

21.10.2019 06:29

Po úspěšném domácím zápase nás čekal staronový soupeř z krajských soutěží a to tým Podolí, který nás v sobotu 19.10.2019 přivítal na svém hřišti a my i venku chtěli uspět. 

Začátek zápasu se nesl ve vyrovnaném duchu, jakoby nikdo nechtěl odkrýt karty jako první. První střelu na branku vyslali domácí, ale šla nad naši branku. My jsme odpověděli centrem Kuropaty, který brankář domácích Kukleta bez problémů zneškodnil. Dobrou kombinaci rozehráli Azbayar, Skoupý a Randula, ale ten tísněn jen těsně nedosáhl na přihrávku Skoupého. Domácí odpověděli střelou Šťastného, která šla těsně mimo. O chvíli později Valnoha centrem našel Skoupého, ale jeho hlavička šla nad branku domácích. V 19. minutě Kuropata vystihl chybnou rozehrávku domácích a technickou střelou  překonal brankáře Kukletu a poslal nás do vedení 0:1. Dál jsme pokračovali v aktivitě a po přihrávce Kuropaty střílel nebezpečně Heger, ale jeho střelu Kukleta vyrazil do bezpečí. Běžela 25. minuta, domácí po rychlé kombinaci střelou z úhlu vyprášil jen boční síť naší branky. V další naší akci Kuropata vybídl přihrávkou ke střele Valnohu, ale jeho střela šla nad branku domácích. Ke konci první půle domácí pálili  v dobré pozici těsně mimo. Kuropata zase přihrávkou pod sebe hledal své spoluhráče, ale domácí obránci jeho pokus zblokovali. Po první půli jsme vedli jednobrankovým rozdílem. 

Ve druhé půli jsme chtěli  pokračovat dál v aktivní hře a přidat další branky. Kuropata svým rychlým únikem po křídle vybídl ke skórování Skoupého, ale jeho střelu brankář domácí odvrátil na roh. Po  této akci se hra odehrávala spíše ve středu hřiště a viděli jsme řadu osobních soubojů než fotbalové krásy.  V 65. minutě Kasálek vybojoval míč ve středu pole, přihrál Valnohovi, ten dal z první na rozběhnutého  Kuropatu, jehož centr našel Azbayara, kterého reflexivním zákrokem vychytal Kukleta. Běžela 77. Minuta, když domácí dopravili míč do naší branky, ale bylo to z postavení mimo hru a tak se stav neměnil. O chvíli později Valnoha našel dlouhým nákopem Kuropatu, který se zbavil svých strážců, ale jeho střelu zneškodnil opět parádním zákrokem brankář domácích. V další šanci se po chybce domácích ocitl Heger, ale k naší smůle mu střela nesedla tak, jak by si představoval, a tak se stav neměnil. Závěr zápasu jsme si již pohlídali a připsali si v tomto bojovném utkání cenné vítězství. 

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Kučera Martin (58. min Urbánek Filip), Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin, Valnoha Zdeněk, Azbayar Azzaya, Randula Radek, Heger Tomáš, Kuropata  Radomír, Skoupý Michal (58. min Kasálek  Martin).

PŘIPRAVEN: Němec Kamil.