OSTROV U MACOCHY - TJ VILEMOVICE 0 : 1 ( 0:1 )

16.04.2012 11:55

Po prohře v prvním domácím utkání jara jsme zavítali na horkou půdu Ostrova, který po podzimní části figuroval v tabulce před námi. Svoje umístění v popředí tabulky potvrdil velice dobrým výkonem v prvním jarním kole na hřišti Lipůvky , kde prohrál těsně 1:0.

   Do utkání jsme nastoupili s odhodláním, odčinit nešťastnou prohru s V.Opatovicemi. K naší smůle se již při rozcvičování obnovilo zranění našeho stopera Ondry Školaře a tak jsme na poslední chvíli museli měnit základní sestavu. Do utkání jsme vtrhli jak uragán a šance na sebe nedaly dlouho čekat. Velkou smůlu měl na svých kopačkách Petr Mikšovský, který neproměnil dvě tutovky. První branku a zároveň poslední v utkání viděli diváci ve dvacáté minutě prvního poločasu, kdy z levé strany zatáhl míč do středu Lumír Eliáš, krásně vystřelil a vyražený míč od domácího brankáře dorážel Michal Mikšovský. Další loženku měl opět Lumír Eliáš, ale opět se k nám obrátilo štěstí zády. Tak skončil první poločas 0:1. 

   V kabinách jsme si říkali, že i v druhé půli musíme hrát aktivně a nenechat se domácími zatlačit před naši branku. Prvních dvacet minut se nám tato taktika moc nedařila a domácí nás přehrávali . I když se hrálo převážne na naši polovině, obrana hrála spolehlivě a domácí borce v čele s ostrostřelci  Grossem a Dáněm do šancí nepustila. Naopak z rychlých protiútoků jsme mohli zvýšit skóre, kdy měl opět dvě tutovky Petr Mikšovský ,ale nepodařilo se mu dát branku. V závěru utkání se do vyložené šance dostal Lumír Eliáš, přehodil brankáře, ale od zad probíhajícího obránce se míč odrazil na roh.     

A tak utkání skončilo našim vítězstvím 0:1, ale kdyby bylo skore podstatně vyšší, nikdo by se moc nedivil.     

Do utkání nastoupili :   

          Jiří Urbánek  -  Jakub Stupka, Luboš Vašíček, Jiří Fiala, Marek Urbánek - Petr Flek, Martin Kučera - Ondra Sedlařík, Michal Mikšovský, Lumír Eliáš -     Petr Mikšovský .     (  střídali  Ondra Kučera a Standa Skalický )