LIPŮVKA - VILÉMOVICE 2:4 (1:2)

09.08.2015 18:07

 V neděli 2.8.jsme na Lipůvce odehráli první kolo okresního poháru a čekali jsme velmi těžký zápas ,který nás před nadcházející sezonou měl prověřit.

                  Začátek zápasu nám opět nevyšel a už ve 4.minutě se domácí dostali po střele zblízka do vedení 1:0.Běžela minuta 13 na dlouhý pas si naběhl Eliáš a z třiceti metrů přehodil domácího brankáře 1:1.V minutě  16 se objevil v šanci Filip Urbánek mířil však mimo.O dvě minuty později Pernica krásně našel Korytáře ,který lehounkým obloučkem přehodil brankáře a poslal nás do vedení 2:1.Domácí nás také zlobili a při jedné z akcí musel vykopnout míč z prázdné branky Vašíček.V minutě 34.byl faulován Pernica uvnitř pokutového území a nařízenou penaltu Korytář neproměnil.
          Druhá půle začala pro nás dobře a již v minutě 49.Filip Urbánek přihrál do běhu Duchovnému a ten svoji střelou orazítkoval břevno.Domácí se snažili o vyrovnání a náš brankář  Kyzlink držel svými zákroky naše těsné vedení.V minutě 73 .zahrával  Korytář přímý kop, na něj si naběhl Duchovný a střelou z voleje zvýšil  na 1:3.Běžela 81 minuta a jeden z našich hráč zahrál v pokutovém území rukou,ale domácí nařízenou penaltu také neproměnili.Minutu před koncem domácí po zprvu nenápadné akci snížili na 2:3.V nastaveném čase střílel Filip Urbánek ,brankář míč vyrazil a Pernica hlavou přehodil brankáře a uzavřel tak skóre zápasu. 2:4.
SESTAVA: Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš,Fiala Jiří,Urbánek Marek,Kopřiva František-Eliáš Lumír "K" ,Duchovný Robin,Korytář Jan Urbánek Filip - Kašpárek Michal,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 46.minuta Štrajt Petr za Luboše Vašíčka
                  69. minuta Mikšovský Petr za Františka Kopřivu
                  75 minuta Stupka Jakub za Michala Kašpárka 
ŽK : 80.minuta Urbánek Marek (faul)
        84.minuta Korytář Jan (faul)