LIPOVEC - VILÉMOVICE 3:1 (0:0)

09.04.2018 07:07
  Dalším hracím dnem 1.B třídy byla neděle 8.4. a my zajížděli do Lipovce,kde jsme chtěli navázat na předchozí dobré výsledky z úvodních dvou kol.
                              Zápas začal opatrným úvodem z obou stran ,obě mužstva hledala jak vyzrát na obranu soupeře.První se ke slovu dostali domácí ,ale střela F.Musila z úhlu mířila těsně mimo.Hra po té pokračovala spíše ve středu hřiště a optickou převahu jsme spíše měli my.V minutě 25 tvrdě vypálil Jarůšek míč brankář domácích vyrazil ke Šihálkovi ,ale jeho dorážka šla mimo.Domácí také nezaháleli a střelu Horáčka vytěsnil brankář  Široký mimo tyče .Ke konci první půle pálil v dobré pozici nad Opletal ,Jarůšek měl také velmi dobrou možnost,ale jeho střela šla také nad branku domácích.V poslední minutě pohotovou dorážku domácího M. Zouhara vyrazil skvělým zákrokem Široký.Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.
        Druhá půle začala lépe pro nás a v minutě 50. vyslal dlouhým pasem Duchovný  do úniku Švihálka,který s míčem pronikl až do pokutového území a z úhlu prostřelil domácího Sedláka 0:1.Po vstřeleném gólu , zavládl v našich řadách pocit uspokojení,čehož využili domácí v minutě 54.,když domácí M. Zouhar předložil krásnou přihrávku Horáčkovi ,který zblízka srovnal  na 1:1.Běžela minuta 60. k míči se dostal Jarůšek, ale ve své šanci neuspěl. O čtyři  minuty později prostrčil opět M. Zouhar do pokutového území míč Školařovi,který chytrým obloučkem přehodil našeho brankáře a poslal domácí do vedení 2:1.V minutě 70. se v dobré šanci ocitl znovu Jarůšek ,ale jeho bombu vyrazil vynikajícím zákrokem domácí brankář Sedlák.Běžela minuta 75.a M.Zouhar se s míčem dostal do našeho pokutového území a střelou z úhlu zvýšil už na 3:1.Ke konci utkání jsme se snažili zvrátit nepříznivý stav ,ale chyběla nám lehkost z předchozích utkání a do velkých šancí jsme se nemohli dostat. Domácí si již závěr pohlídali a dovedli jej do vítězného konce.
 
SESTAVA :  Široký Branislav - Pernica Marek,Kasálek Martin Maška Josef"K",Duchovný Robin - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Kučera Lukáš - Švihálek Martin,Jarůšek Tomáš.
 
STŘÍDÁNÍ:  68.minuta Vašíček Luboš za Radka Randulu
                      75.minuta Křižák Libor za Lukáše Kučeru
                      85.minuta Kyzlink Jakub za Tomáše  jarůška.
 
ŽK: 9.minuta Pernica Marek (faul)