KUNŠTÁT B - VILÉMOVICE A 1:0 (0:0)

02.06.2011 15:38

 

V sobotu 28.května jsme k dalšímu mistrovskému utkání zajížděli do Kunštátu. S tímto soupeřem nemáme dobrou bilanci vzájemných utkání a tak nás čekal velice těžký soupeř. Navíc se z různých důvodů omluvili hned čtyři hráči základu ( Slavíček M., Šebela M., Vašíček P.a Sehnal P.) a protože ve stejnou dobu hrálo i naše „B mužstvo“ měli jsme velký problém se sestavou. Nakonec jsme odjížděli pouze s jedním náhradníkem a dále s Pavlem Nejezchlebem, který se po těžkém zranění pomalu rozehrává v béčku a na těžký terén, který nás po trvalém dešti čekal se ještě necítil.

   KUNŠTÁT   „B“    -   VILÉMOVICE           1 : 0       ( 0 : 0)

Sestava:            

                                               Urbánek J.                                                                                                                 

Vašíček L.           Fiala Jiří         Kvasnovský P.          Sedlařík O.

Stupka K.         Školař O.      Fiala Jan            Kučera O.

                           Doneberger P.          Šindelář V.

Náhradníci:       Vašák M, Nejezchleb P.      

                            65min.:     M.Vašák      střídal   Kučery O.     

                                   

Do deště se ani jednomu z mužstev moc nechtělo, ale protože rozhodčí terén uznali za hratelný nedalo se nic dělat. Nejpoctivěji se rozcvičoval pomezní rozhodčí K. Landa, který se stává díky vystoupení v Super Star, čím dál tím víc populární.

     V kabinách jsme si řekli, co se budeme snažit hrát, že si musíme dát pozor na těžký terén, nebudeme faulovat před vlastním vápnem, poněvadž má soupeř nebezpečné standardky a hlavně se pokoušet každou naši akci zakončit střelbou. Začátek utkání byl opatrný z obou stran. Na naši polovině bylo několik kaluží, kde stála voda a míč se v ni většinou zastavil. Domácí hrozili zejména z pravé strany, ale žádnou vážnější akci si nevypracovali. To samé se dá říci o nás. Asi v polovině prvního poločasu nejprve vystřelil domácí hráč nebezpečně pod břevno, ale Jirka v brance perfektně vyrazil na roh. Chvíli na to se míč zastavil v kaluži a útočník domácích šel sám na našeho brankáře. Jirka perfektně vyběhl a situaci zneškodnil. V první půli mimo několika faulů na O.Školaře, které volaly po žluté kartě a následně jeho oplácením, za které žlutou již dostal, se nic vážnějšího nestalo.

       V druhé půli jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu, snažili se o střelbu, ale nemířili jsme na branku. Po faulu na krajního záložníka domácích kopali domácí trestný kop. Rozehráli jej na bližší tyč a domácí hráč se štěstím tečoval a míč se pomalu dokutálel do naši branky. Po obdržené brance jsme ještě zvýšili úsilí o vyrovnání, které vyselo ve vzduchu. Po krásné akci zprava nacentroval K.Stupka před branku, kde přibližně z penalty střílel z první P.Doneberger, ale střela šla přímo do náruče domácího golmana. Ten se musel pořádně ohánět , ale za svá záda nepustil ani umístěnou střelu Honzy Fialy k levé tyči. V době našeho největšího náporu uklouzl na těžkém terénu náš stoper a domácí útočník se řítil sám na našeho brankáře. Na štěstí pro nás se mu nepodařilo z důvodu těžkého terénu přesně zakončit a jeho střela skončila daleko mimo branku.      

       V šedesáté páté minutě vystřídal M.Vašák na levé strany zálohy O.Kučery , ale v utkání se už žádné mužstvo do brankové situace nedostalo a tak jsme prohráli 1:0. Zápasu by více slušela remíza, ale tak to již ve sportu a zvláště v kopané chodí. Opět jsme zůstali věrni tradici a z Kunštátu odjíždíme s prázdnou. I přes prohru, si ale naši hráči vysloužili za výkon ve druhém poločase pochvalu od trenéra.

       V neděli 5.6.2011 hostíme na svém hřišti hráče z Lažan . Náš soupeř na tom není nejlépe a je jeden z kandidátů na sestup. Je jasné, že nás nečeká žádný lehký soupeř a určitě ze sebe vydají vše, aby získali body a tím si vylepšili situaci v tabulce. Tímto Vás zveme na utkání, které začíná v 16.30hod. a dá se očekávat zajímavý fotbal.