KŘENOVICE - VILÉMOVICE 1:1 (0:1)

25.09.2018 22:53

                                        V neděli 23.9.2018 jsme se v Křenovicích utkali v dalším pokračování soutěžních utkání a chtěli jsme domácím oplatit nedávnou porážku z minulého ročníku.

                        Začátek utkání nám vyšel parádně a hned v 5 minutě Heger prostrčil míč  na Kuropatu, který odcentroval na Opletala a ten parádní střelou z voleje mířil přímo k tyči 0:1. Gól nás povzbudil v dalším útočení a my si vytvářeli dobrou kombinační hrou  další šance, ve kterých se objevil Siegl  i Heger. Po straně to zkoušel  i Kuropata , ale také neuspěl. V minutě 30. dlouhým nákopem našel Siegl opět Kuropatu, který unikl domácím obráncům, ale jeho střela orazítkovala pouze břevno domácí branky. O chvíli později po rohovém kopu Azbayara se v domácí šestnáctce  dostal k míči Siegl, ale jeho tvrdou střelu zneškodnil skvělým zákrokem domácí brankář. V minutě 39. se v dobré šanci ocitl Kuropata, ale na brankáře domácích nevyzrál a ani Siegl v samotném závěru první půle z přímého kopu neuspěl. V prvním poločase jsme soupeře jasně přehráli, ale převahu jsme vyjádřili pouze jednobrankovým náskokem.

                   Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat v náporu a přidat další gól. Z počátku se nám to dařilo a v dobrých šancích se objevili Kuropata , Heger i Jarůšek, ale s přibývajícími minutami to byli i domácí, kteří se dostávali na dostřel naší branky a do šancí. V minutě 60 se do míče opřel na hranici pokutového území domácí Gzela, ale Kyzlink byl na místě. O chvíli později po akci Kučery a Kuropaty centroval do pokutového území Marek Pernica, ale na jeho centr nikdo nedosáhl. V minutě 84. domácí zahrávali přímý kop, Kyzlink v nepřehledné situaci centrovaný míč vyrazil  pouze k dobíhajícímu Drápalovi, který jej dopravil do naší branky a srovnal stav na 1:1. Domácí povzbuzení vyrovnáním mohli jít do konce do vedení, ale naštěstí střela Pauříka mířila metr nad  naši branku. V minutě 91 vystihl nepřesnou rozehrávku domácí Kuropata, pronikl do pokutového území, kde byl zastaven v rozporu s pravidly, a následovala penalta!! Zahrávaní pokutového kopu se ujal Jarůšek, ale brankář domácích vystihl směr střely a míč skvělým zákrokem vyrazil. Zápas jsme měli výborně rozehraný, ale nakonec se nám na vítězství dosáhnout nepovedlo.

                   Ještě mě nedá, abych nezmínil známý  výrok českého fotbalového trenéra Tomáše Pospíchala „ Fotbal nemá logiku“.

 

 SESTAVA: Kyzlink Jakub - Pernica Marek, Siegl Patrik, Maška Josef "K", Duchovný Robin - Azbayar Azzaya  (56. min. Kučera Martin), Randula  Radek, Opletal Petr, Heger  Tomáš, Kuropata  Radomír- Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVEN: Urbánek Filip