FC ČEBÍN - TJ VILÉMOVICE 1 : 1 ( 0 : 1 )

20.08.2019 12:18

 

Po úvodní domácí výhře nám los v neděli 18.8.2019 určil  tým Čebína, který je velmi bojovný a houževnatý soupeř, ale i přesto jsme chtěli venku uspět.

Začátek zápasu lépe vyšel domácím a hned v úvodní minutě po naší chybné rozehrávce se ocitli domácí ve velké šanci, ale  náš brankář Veselý byl na místě. My jsme odpověděli akcí Kuropaty, který tečovaným centrem našel Valnohu, ten však pálil  nad soupeřovu branku. Ve 20. minutě Kasálek přesnou přihrávkou našel rozběhnutého Kučeru, který tvrdou střelou z úhlu orazítkoval pouze tyč, odražený míč se dostal k Hegerovi, ale ten střílel těsně mimo branku domácích. Domácí se o chvíli později drali do šance, ale nám se podařilo jejich akci zmařit. Běžela 32. minuta a domácí po centrovaném přímém kopu hlavou orazítkovali břevno naší branky. Z přímého kopu to zkoušel Siegl, ale také neuspěl. Ve 41. minutě vybojoval míč před domácím pokutovým územím Kasálek, vyměnil si ho s Hegerem, přihrál Kuropatovi, ten našel  Valnohu, který skákavou střelou otevřel skóre utkání  0:1. V samotném závěru první půle to zkoušela ještě dvojice Heger - Kuropata, ale bez úspěchu. Po první půli jsme tedy drželi jednobrankové vedení.

Druhá půle začala lépe pro domácí, když se v 50. minutě po našem špatném odkopu nejlépe orientoval domácí Farkač, který přesnou hlavičkou  dopravil míč do naší branky a srovnal na 1:1. O chvíli později domácí znovu zle dotírali na naši branku, ale Veselý reflexivním zákrokem vyrazil míč na roh. V 65. minutě Siegl zahrával přímý kop, přesným centrem našel Pernicu, který ale střílel těsně nad branku domácích. My jsme se samozřejmě snažili překlopit vedení na svou stranu, ale hra se nám nedařila tak, jsme si představovali, nedokázali jsme si vytvořit kombinační hrou příležitost, ze které bychom mohli  vstřelit branku. Domácí hrozili hlavně z rychlých protiútoků, ale také neúspěšně. S přibývajícími minutami se na naše kopačky vkrádala nervozita, domácí nám nedali ani kousek prostoru zadarmo a tak se nakonec obě mužstva rozešla smírně.

 

SESTAVA: Veselý Zdeněk - Kučera Martin ( 77.min. Randula Radek), Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin, Kuropata Radomír, Kasálek Martin, Heger Tomáš, Valnoha Zdeněk, Pernica Marek, Jarůšek Tomáš (46. min. Azbayar Azzaya)

PŘIPRAVENI: Urbánek Filip, Němec Kamil