BOSKOVICE B - VILÉMOVICE 2:1 (2:0)

09.09.2019 06:17

V neděli 8.9.2019 jsme v dalším venkovním zápase zajížděli do Boskovic, kde jsme se měli utkat s místním B týmem, který je nováčkem soutěže, a tak jsme chtěli po domácí vysoké výhře znovu naplno bodovat.

Zápas začal opatrným oťukáváním a v první šanci jsme se objevili my, když Kuropata po úniku po křídle nahrál Jarůškovi a ten pálil nad. Domácí hrozili rychlými kontry, které byly velmi nebezpečné. Ve 12. minutě po jednom z nich Havlíček nacentroval před branku, kde se nejlépe orientoval domácí Novák, který hlavou mířil přesně pod břevno naší branky a otevřel skóre utkání. Domácí povzbuzeni rychlým vedení dál podnikali nebezpečné výpady směrem k naší brance, jednou to byl po levé straně Pokorný, podruhé to z pravé strany zkoušel Odehnal, oba využívali přesných přihrávek především od Havlíčka. My jsme odpověděli šancí Kuropaty, ale střelou z úhlu brankáře domácích nepřekvapil. Po pravé straně hřiště nás svou rychlostí a důrazem znovu zlobil Odehnal, ale je ho akce se nám povedlo ubránit. Za nás pohotově pálil Kučera, ale brankář domácích byl na místě. O chvíli později vytvořili v pokutovém území domácích závar Kuropata, Skoupý a Jarůšek, ale jeho střela šla mimo. V 40. minutě se dostal k míči na hranici našeho pokutového území domácí Havlíček, jeho technická střela zapadla pod břevno naší branky a bylo to 2:0. Poločas tedy skončil  pro domácí dvoubrankovým vedením.

Druhá půle začala přímým kopem Kasálka, ale jeho centr zůstal bez využití. Domácí odpověděli závarem, který se nám podařilo ubránit. V 55. minutě zahrával roh Kuropata, na který si naběhl Valnoha, hlavou ho usměrnil do branky a snížil na 2:1. Domácí nás opět zlobili svými protiútoky, ale bez užitku. My jsme se snažili o vyrovnání, ale ani šance Jarůška ani Valnohy ke gólu nevedla. V 74. minutě Heger  dopravil míč do branky, ale bohužel pro nás byl odmáván ofsajd a tak branka neplatila. V dobré šanci se ocitl za domácí Odehnal, jeho střela šla ale mimo. Kasálek centrovaným míčem z přímého kopu našel Pernicu, ale ten mířil mimo. Domácí měli ještě jednu velikou šanci, ale naštěstí se jim míč do branky dopravit nepodařilo. V posledních deseti minutách jsme měli velmi dobré příležitosti ke srovnání, ale ani Azbayar, ani Jarůšek ve spolupráci s Hegerem nebyli úspěšní. V samotném závěru měl šanci Heger, ale jeho střelu vyrazil brankář domácích na roh. Po jeho rozehrání pálil ještě nebezpečně Maška, ale mířil mimo. Utkání směřovalo ke svému konci a domácí si již vítězství vzít nenechali.

 

 

 

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Pernica Marek, Kasálek Martin, Maška Josef "K", Duchovný Robin (57. min. Azbayar Azzaya), Valnoha Zdeněk, Kučera Martin (80. min. Randula Radek), Skoupý Michal (48. min. Opletal Petr), Heger Tomáš, Kuropata Radomír, Jarůšek Tomáš.

 

 

PŘIPRAVENI: Urbánek Filip, Němec Kamil.