BOŘITOV B - VILÉMOVICE 2:4 (1:2)

06.06.2012 07:13

               V neděli 3.6. jsme zajížděli na hřiště posledního celku tabulky a to Bořitova,kde nás čekalo místní " B " mužstvo. Papírově jsme dozajista byli favority,ale v Bořitově se nevyhrává snadno.Dokladem je naše utkání z minulého jara,které jsme prohráli 1:0.Stále nám také chyběli potrestaný Ondra Školař, zranění Petr Mikšovský a Petr Flek a pracovně zaneprázdněný Honza Fiala.Do sestavy proto naskočili Roman Zouhar a Staňa Skalický a svým výkonem rozhodně nezklamali.
                 Na domácí jsme od začátku utkaní nastoupili aktivně s důrazem a snahou vstřelit gól,přesně, jak hráče nabádal trenér Petr Vašíček. Důkazem toho byl centr M. Mikšovského,který nepřesně zakončil Skalický.Stále jsme pokračovali v dobývání domácí branky . V 9.minutě vybojoval Martin Kučera míč ve středu hřiště ,vyslal do úniku Eliáše a ten mazácky obstřelil domácího brankáře , mič se ještě otřel o levou tyč a vedeme 0:1!Po vstřelené brance náš tlak neupadal. Ve 14.minutě nebezpečně střílel Martin Kučera.O dvě minuty později parádní spolupráce dua Eliáš-Sedlařík a střela Ondry Sedlaříka končí bohužel na tyči domácí branky.25. minuta únik M. Mikšovského v poslední chvíli hasil domácí obránce. Za minutu střílel nebezpečně Ondra Sedlařík.Minuta 30. únik Skalického krásný centr a Ondra Sedlařík hlavičkoval těsně nad branku domácích.Ve 33. minutě se probil až na hranici pokutového území Eliáš, v souboji s domácím obráncem byl zřejmě faulován,ale rozhodčí posoudil zákrok jako dovolený.Běžela 37. minuta,když M. Mikšovský poslal krásný oblouček za domácí obránce,kde si nabíhající Sedlařík zpracoval míč a prostřelil brankáře 0 :2! Domácí hráči naráželi na naši pozornou obranu a připraveného brankáře Jirky Urbánka,ale přesto se jim podařilo v 41.minutě snížit po naší nepozornosti ve středu hřiště,kde jsme přišli o míč a domácí se po dvou nahrávkách ocitli až před naším brankářem a jeden z útočníků podél Jirky Urbánka přesně zakončil 1:2. A tak skončil i první poločas.
             Do druhé půle jsme naskočili opět aktivně a už v 47 minutě Sedlaříkův roh poslal Marek Urbanek pravačkou těsně nad.V 50 minutě opět zahrozili domácí, naštěstí byli v koncovce bezzubí. V 52. minutě nebezpečně pálil Eliáš.O minutu později s velkou chutí hrající Eliáš našel kolmým pasem M.Mikšovského ten obešel obránce a vedle gólmana domacích nás poslal do trháku 1:3!Domácí odpověděli dvěma šancemi naštěstí, jak hlavička v 55. minutě, tak střela v minutě 58. šli těsně mimo.A tak se otevřel prostor pro naše útoky:Při jednom z nich vypálil v 65.M .Mikšovský gólman vyrazil a odražený míč do brány vrátil opět Eliáš vedeme -1:4!.Pořád útočíme V 67 minutě Skalický prostrčil na Sedlaříka a ten trefuje opět tyčku!Slabší chvíli jsme si vybrali v 70. minutě kdy si centrovaný míč domácích nešťastně srazil do branky stoper Vašíček. I přes tento nešťastný moment naše útoky nepolevovaly.V 81.minutě se na pravém křídle krásně uvolnil střídající Ondra Kučera a jeho střílený centr usměrnil Eliáš těsně mimo branku.Poté se zápas už dohrával,kontrolovali jsme hru a zaslouženě vyhráli.

SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Fiala Jiří "K", Urbánek Marek-Zouhar Roman,Kučera Martin-Skalický Stanislav,Mikšovský Michal,Sedlařík Ondřej- Eliáš Lumír

ŽLUTÉ KARTY: 0

STŘÍDÁNÍ: 69. minuta Kučera Radek za Romana Zouhara
                75.minuta Kučera Ondřej za Stanislava Skalického
                85 minuta Kopřiva František za Ondry Sedlaříka
 PŘIPRAVEN : Kučera Milan