AFK TIŠNOV - TJ VILÉMOVICE 0 : 0 (0:0)

14.10.2022 12:07

 

V dalším pokračování 1. A třídy jsme odjížděli do Tišnova, kde jsme očekávali těžký zápas, ale zároveň jsme chtěli odvézt alespoň bod, nejlépe však tři. Ze zdravotních důvodů chyběli Tomáš Jarůšek a nově Marek Pernica. Naopak již po zranění mohla naskočit nová posila Tomáš Fialka.

Zápas začal lépe pro nás a hned ve 4. minutě se po důrazu Crhonka dostal do velmi dobré šance Polách starší, ale jeho střelu vyrazil domácí brankář do bezpečí. Po jednom z rohů se ke střele dostal Polách mladší, ale i jeho pokus zneškodnil domácí brankář. Po přihrávce Polácha staršího pohotově střílel Kasálek, jenže jeho pokus šel těsně nad branku domácích. Domácí také nezaháleli a hrozili po dlouhých nákopech akcemi po stranách, odkud posílali nebezpečné centry před naši branku, kde byl velmi aktivní domácí kapitán Babička. Po jedné z akcí mu ve skórování na poslední chvíli zabránil náš kapitán J. Maška. Po jednom z rohů se dostal k odraženému míči domácí Mašek, ale jeho střelu náš brankář Hlaváček pohotově chytil. Po rohovém kopu Polácha staršího se k hlavičce dostal Siegl, ale jeho zakončení na zadní tyč šlo těsně mimo. Domácí se dostali po rychlé akci Buriana do našeho pokutového území, ale Babička se k zakončení nedostal. V samotném závěru první půle jsme zahrávali rohový kop. Po centru Polácha vznikl v pokutovém území domácích menší závar, ale nevyužili jsme ho. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Druhá půle začala šancí Babičky, který ale nezakončil tak, jak si představoval. My jsme odpověděli akcí Chaloupky a Crhonka, jeho střela šla ale těsně mimo branku domácích. Po akci Polácha staršího se ke střele dostal znovu Crhonek. Do dobré šance se dostal po přiklepnutí Kasálka Heger, ale tísněn se k zakončení nedostal. V 61. minutě nahradil Tomáše Polácha mladšího Tomáš Fialka, který si tak připsal první start v našem dresu. O chvíli později se dostali do dobré šance domácí, ale my jsme se dovedli ubránit. Domácí zahrozili také přímým kopem, ale Hlaváček jejich pokus spolehlivým zákrokem chytil. Ke střele se znovu dostal Polách starší, ale domácí brankář jeho střelu kryl. V 69. minutě si míč po dlouhém nákopu Hlaváčka zpracoval Heger, udělal si prostor, ale jeho krásná táhlá střela skončila k naší smůle pouze na vzdálenější tyči domácí branky. Po přihrávce Crhonka se znovu dostal ke střele Polách starší, ale gólman hostů byl na místě. Po jednom z rohů se dostal k odraženému míči Fried, ale střílel nad domácí branku. V 83. minutě vystřídal Tomáše Hegera Martin Kučera. O chvíli později domácí po rohovém kopu vytvořili pořádný závar, ale my jsme nakonec dopravili míč do bezpečí. Běžela 89. minuta a zraněného Tomáše Fialku vystřídal Ondřej Školař. V samotném závěru se v dobré pozici objevil Chaloupka, ale mířil nad domácí branku. A už tu byl konec zápasu, který značil, že se dnes obě mužstva rozešla smírně. 

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Zach Vojtěch, Siegl Patrik, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Polách Tomáš mladší (61. min. Fialka Tomáš) (89. min. Školař Ondřej), Kasálek Martin, Heger Tomáš (83. min. Kučera Martin), Polách Tomáš starší, Fried David, Crhonek Tomáš.

 

PŘIPRAVENI: Maška David, Randula Radek, Dinga Dominik.

 

      ŽK: 11. minuta   Siegl Patrik (faul)

             37. minuta   Polách Tomáš starší (faul)