VILÉMOVICE - KOBEŘICE 0:2 (0:1)

06.09.2017 05:20
    Dalším mužstvem se kterým jsme se v neděli 3. září utkali, byl nováček 1.B třídy a to mužstvo Kobeřic,které zatím neztratilo ani bod.
              Zápas začali lépe hosté a hned v prvních minutách se objevovali v dobrých šancích.V minutě 12 hosté využili naše nedorozumění v obraně a F.Svoboda doklepl míč do naší prázdné branky 0:1.Hosté mohli přidat hned vzápětí další gól,ale Kyzlink bravurním zákrokem šanci zlikvidoval.V minutě 20 jsme  se ke slovu dostali také my ,když Randula našel rozběhnutého Zmeka,který přesně přihrál Švihálkovi,ale jeho dorážku vytěsnil hostující brankář na roh.Hosté měli ještě jednu velkou příležitost,ale hostující kapitán Piňos na našeho brankáře Kyzlinka nevyzrál.V závěru první půle jsme si vypracovali dobrou šanci,když míč putoval od Zmeka na Randulu až k Polusovi,který ale mířil   těsně vedle.První půle tedy vyzněla lépe pro hosty. 
                 Druhou půli jsme zahájili náporem a snažili se o vyrovnání .V minutě 51 míč potáhl Zmeko našel Švihálka ,který pohotově a tvrdě vypálil ovšem brankář hostů míč super zákrokem vytěsnil mimo tyče.Z přímého kopu to zkoušel i Kasálek,ale také bez úspěchu. V  dobrých šancích se v průběhu druhé půle objevili také Polus a Opletal,ale také bez úspěchu.Hosté nebyli tak aktivní jak v půli první,přesto se radovali z gólu ,když využili naše  zaváhání a v minutě 83  míč do naší sítě dopravil Zbořil 0:2.V samotném závěru jsme ještě měli šance ,ale hosté si již vítězství  vzít nenechali.
 
 
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš "K",Kasálek Martin,Pernica Marek,Duchovný Robin - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Polus Jiří - Švihálek Martin,Zmeko Ondřej.
 
 
STŘÍDÁNÍ:64.minuta Kašpárek Michal za Martina Kučeru
 
 
PŘIPRAVENI:Urbánek Filip,Korytář Jan
 
  ŽK:54.minuta  Kučera Martin(faul)
        75.minuta Polus Jiří (faul)
        84.minuta  Randula Radek (protesty)